Hamileee Meltem2910 22+5 bu akşam tam anlamıyla hıssettım irkildim bı an 🥰çok güzel bısı içinde bı balık var sankı 🤲🥰
Pinar-inaloglu Meltem2910 Meltem2910 Pıt pıt şeklinde 16 da falan hissettim ama dışarıdan görünecek kadar vurma durumumu 20 den beri net hissediyorum 🥰
Meltem2910 Baby_B yaa ben çok geç hissetmişimmm 20+5 daha bugün hissedebildim ondan önce böyle pıt pıt gibiydi ama emin olamamıştımmm
Larraa Meltem2910 Kesinlikle öyle 🥹 Şu an 27 haftalığız ve dışarıdan bile görebiliyorum hareketlerini 🌸🩷
Zynp5338 Haftada minik minik kıpırtılar hissettim. Şuan 26 dayım tekme yiyor gibiyim aşırı hareketli :)) dünyanın en mükemmel hislerinden Allah isteyen herkese hayrlisiyla nasip etsin
Meltem2910 Zynp5338 amin inşallah gerçekten dünyanın en güzel hissii benim ikiz bebeklerim bazen karnım deşilcek gibi hissediyorum dünden beri ama yinede mükemmel bir duygu 🥹
Meltem2910 Pinar-inaloglu ya bende tekmesini hissediyorum ama dışardan hiç böyle daha kıpırdıyorlar gibi hissetmedim bilmiyorum çok değişik birden☺️
Pinar-inaloglu Meltem2910 Meltem2910 Dışarıdan çok sert dönüp vurunca sanırım görünüyor geceleri özellikle benim. 1 günde bile çok fark ediyor mutlaka yakın zamanda görürsünüz hepsi çok güzel hisler 🥰