Hsmsk 5 haftalıkken kanamam oldu düşük yapabilirsin diyip hastaneye yatırdılar sonra kanamam kesildi ve progestana başladım aranızda kullananlar var mı ?
seymaytac Hsmsk benim kahverengi lekelenmem olmuştu. Bir paket kadar progestan kullandım. Kullandığınız süre boyunca gelmemesi gerekiyor. Eğer gelirse doktorunuzla yine iletişim kurmalısınız. Bu sefer iğne desteği de yapıyorlar diye biliyorum
richgirl10 Hsmsk kanamam olmadı ama doktorum kesenin yanında kan var dedi progestan başladım yaklaşık 2 hafta elimi hiçbir işe sürmeden yattım dinlendim ve kendiliğinden kayboldu. Düşük tehlikeside bitmiş oldu
dika Hsmsk merhaba ben 6 haftalık da başladım lekelenme şeklindeydi bebek büyüdükçe kanama şekilinde geldi daha da devam ediyorum 34 haftalık oldum devam ediyroum doğumun olmazsa bu aralar doktorum 37 ye kadar kullanacaksın dedi
Bebekmert Hsmsk bende 5 haftalıkken başlamıştım 1 kuru bitirdim sonra da her hangi bir aksilik olmasın diye doktorum 2. Kutuyu yazdı 16 haftaya kadar kullandım çok şükür şuan 23 haftalık olduk
asli_13 Benim olmuştu kese dışında kanama alanı vardır progestanı kullanmaya başladım ilk kanama olduğu gün 2 güne kanamam kesildi. Kanama alanı yok olana kadar bikaç hafta kullanmaya devam ettim sonra bıraktım
LeylaAB Hsmsk kanama ile beşinci haftada sabah akşam kullanmaya başladım bir gün yatış verildikten sonra artı iki günde bir iğne kullandım şu an 10. Haftadayım akşamları hap beş günde bir de iğne kullanıyorum. Hap kullandığım sürede çok ciddi bulantım oldu
Melimone 6+3 teyim üç gündür çok az lekelenmem var bugün progestan yazdı ama nasıl kullanacagimi bilmiyorum agizdanmi yoksa fitil olarakmi