Anneadayi34 Merhaba arkadaşlar, Benim ilk gebeliğim ve birazda bilgisizim dün gece tuvalete kalktığımda açık pembe renginde bir veya 2 damla bir kan geldi. Bende korktum tabi bebeğime birşey olacak diye sabah hemen doktorumu aradım gel bakalım dedi. Buarada son adet tarihime göre 5+3 haftalık hamileyim. Keseyi gördük büyümüş 7 mm olmuş dış gebelik olmadığını ama çok dikkat etmem gerektiğini söyledi. Bana bebeğin düşmemesi içinde progestan diye bir ilaç verdi gece yatmadan önce vajinal yoldan içeri doğru atacakmışım kullanan var mı ?
GamzeCan Anneadayi34 bnde kullandım canm hergün aynı saatlerde kullanmaya calış. Fitil olmasıda iyi olms ağız yolundan cok yan etki yapıyor. Etkili bi ilac sağ salim kucağına alırsın insallah🙏🏻
Sila7166 Anneadayi34 canim ben kullandim 3 ay vajinadan dusuk olmasini engelliyo ve 3 ay iliskiye girmedim esimle oturup kalkarkende dikkat ettim ani hareketlerden kacinmalisin rabbim korusun bebegini
Anneadayi34 Hazinem Herhangi bir problem olmaz dimi kullansam bende şuan daha hiç kan gelmedi ama bilemedim
Tubiskaraca Bende kullaniyorum canim yalniz vajinadan degil agizdan içiyorum ikinci gebeligim ilki düşük oldugu için dr um 5-6 ay kullanmalisin dedi ...
Hazinem Anneadayi34 bnm de kanamam olmadı kese etrafında kanlanma gördüğü için kullanmıştım doktorun verdiyse mutlaka kullan faydası oluyor agızdan hamile kalmadan önce kullanmıştım çok yan etkileri oluyo en iyisi diğer türlü kullanmak
Anneadayi34 Herşey yasak resmen bana öğrendiğimden beri ilişki yaşamıyoruz zaten İstemiyorumda korkudan birşey olacak diye çok teşekkür ederim bugün ilk kez kullanacağım bende inşallah herşey yolunda gider 🙏