Lafee Merhaba arkadaşlar 5+6 göğüslerim aşırı hassas ve çok acıyor:( bir de mide yanmalarım oluyor. Çok acıkıyorum:( sizde durumlar nasıl?
obiranne3 Lafee 5+4 düm. aşırı derece hassaslaştı göğüslerim. bende başımı yastığa koyar koymaz uyuyanlardandım. 2 saattir yataktayım en son uykuya dalmayınca bu uygulamaya girdim
ilayda_96 Lafee aynı sorunları yaşadım zaten memelerim aşırı şişti hala da öyle 25+2 haftalık hamileyim mide yanmam öğrendiğim ilk andan 4. Aya kadar yanmıştı doktorum mide koruyucu verdi öylelikle rahatladım çok şükür 🙏🏻
Ebruuu1- Benim de 5+1 göğüslerimde acıma var . Bir de geceleri uyuyamıyorum . Aslında kafamı koyduğum gibi uyuyan biriydim ama niye böyle oldu bilmiyorum
Lafee Karnınızın altında gerilme hissediyormusunuz? Böyle bir yere uzanırken yırtılıyormuş gibi bir his
Lafee @"Papatyael Papatyael47 mide bulantılarım başladı ama göğüslerimmm hala çok acıyor:( siz de geçti mi
Papatyael47 Lafee bende daha başlamadı sadece kramplar var ama ya bir soru olacak size ben hamile kalır kalmaz ben sağ göğsüm birden küçüldün nedendir ya
Hamidevugar benim gğğüslerim hiç hassaslaşmadı 4+2 keseyi gğrdük amma 3 mm sizce göğüslerimin hiç acımaması nirmalmi? arada batmalar var rahmimde ve bel ağrı
Dmrts0106 Hamidevugar benimde ilk gebeliğimde asla göğüs hassasiyetim olmadı merak etmeyin herkesin belirtisi farklı 🌺🥰
Patito__ Bende 5 haftaligim bende hicbirsy yk sayilir Bazen acikinca az midem bulanior gogslerm cok az hassas Sadece duygusallik ve asiri sinirlilik halim var.
Username06 Benimde göğüslerim çok acıyo bi yere deyince özellikle büyüme farkettim sanırım büyüyor ondan birde tansiyonum düşüyo sürekli aşırı uykum var
Gmze07 Username06 tansiyon düşmesinde bayılcak gibi oluyosun demi bacım böyle elin ayağın titriyor ben onu sabah aç karnına çok yaşıyorum
Username06 Gmze07 ben de akşam 5 6 gibi böyle gözümü açamıyorum resmen baygınluk geliyo direk kanım çekiliyor
Patito__ Gmze07 anladım gecmis olsun kansizliktan dusuyor olabilir sabah uzun sure ac kalmamaya calisin
Gmze07 Patito__ Bi kalkıyorum bayılcak gibi oluyorum birden düşüyor elim ayağım içim titriyor hemen ağzıma bişeyler atıyorum yoksa bayılcam yani net kansızlıkta beni çok yoruyor zaten
Username06 Gmze07 mesela bana kayınvalidem dedi açlıktan oluyo yemek ye yemek yedim ertesi gün yine yemekten 1 saat sonra aynı oldum