Momybaby1 Kızlar ciğer geliştirici iğne sonrası bebeğimde hareketsizlik var normal mi yardımcı olur musunuz 😞
Elif_dzgn Momybaby1 bende vuruldum dün ve hareket etmiyor sadece bir kaç kere hissettim çok küçük de olsa
Momybaby1 Elif_dzgn umarım sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız bebişlerimizi kucağımıza ya valla bende tedirgin oldum ilk dozda değilde 2. Doz beni tedirgin yaptı
Alparslannn4837 Ben de vuruldum dün hatta çok kafaya takmamak için takip etmedim açıkçası çünkü herkes hareket azlığı oluyor diyodu bugün son doz oldum yarın hareketleri sayicam tekrardan normal diyorlar canım
Momybaby1 Alparslannn4837 öyle söylüyorlar evet takmayalım gelsin geçsin günlerimiz bebişlerimizi kucağımıza Alalım sağlıkla inşallah 🙏🏻 sizede geçmiş olsun
idil22 Normal canım merak etme. Benim bebeğim de aynı oldu hareketleri tamamen durmuyor ama daha seyrek daha sakin hareket ediyor. Bu ilaç bebeklerde uyku yapıyormuş sanırım. 2 gün içinde de normale dönüyor.
Momybaby1 idil22 evet evet bazen psikolojik olarak o sakin hareketleri bile algılayamadığım için çok tedirgin oldum. Uyusunlar da büyüsünler 🥹🤍