Seyma95 01Adana ben bi kere de ona gitmiştim bana iyi gibii gelmişti ama ters bi anına denk geldiniz belkide canlanmayan bebek filan hoş olmamış ne biliyim
Bluedreams Htc223 hatırlatma talebi isteyin, istediğiniz dr musait olunca mesaj geliyor hemen alırsınız
Htc223 Bluedreams hatırlatma talebi de istedim her gün en az 4-5 kere bakıyorum vazgeçtim artık. Sistemden melek bilge hanımı düşünmüştüm yA da sanırım onun randevuları hep dolu🙄
01Adana Seyma95 Ağrım var dedim hamileliğimin başında beri midem ve karnıma ağrı giriyor dedim o bulantıdandir dedi ama bnm hiç midem bulanmadi
Bluedreams 01Adana seçtiğiniz kişiye randevu çıkmayınca sistem kendisi soruyor hatırlatma ister misiniz diye , onay verince doktorda boşluk olunca mesaj geliyor
Sumeyye4 gecenlerde agrım oldu ıcın gece acile gıttım 15 tmmuza bulent hoca vardı hıc hosuma gıtmedı. Valla kım önerdıyse sasırdm hıc tavsıye etmm. Dovecktı nerdeyse.
Htc223 01Adana ben doktorların profiline baktım melek Bilge’yi düşündüm ama tavsiye üzerine değil öyle tesadüfen😊 iyi gibi geldi bana