Tazeanne74 Eşler isim konusunda karışıyor mu🤔 Eşim sağolsun sen karar ver dedi🥰 Kızımın ismi Ayşesu olacak 💗 Rabbim sağ salim evlatlarımızı kucaklarimiza almayı nasip etsin inşallah 🤲
Alisde Tazeanne74 ilk oğlumun adı Ali eşim koymuştu simdi 2. Oglum olucak bende Alp koydum isimleriyle yaşasınlar insallah 💗
Elfnr_ Tazeanne74 eşimle evleneli 3 yıl oldu Instagram’da bi reel de görmüştük çok hoşumuza gitti kız erkek farketmez bu ismi koyacağımızı konuşmuştuk oğlumuz olacak ve Duha koyacağız☺️
Bnguuu_102 meteninannesi_34 güzel ama aşırı yaramaz okuyorlarmış hatta burada biri yazmıştı keşke koymadaydım 3 sene kafamı duvarlara çaldım diye
Lukushayat tugce1122 Bekir develinin instagramda isimlere attığı bir video var izlemenizi tavsiye ederim. Lina ismi kuranda geçmiyor ve cennetle alakalı bir sey de değil.. Yine de siz bilirsiniz tabi ama anlamı güzel başka isimler bakabilirsiniz
ummcicek Tazeanne74 büyük oğlumun adı Muhammed Alpaslan, ikinci oğlumun adı Salih, kızım olacak 30 haftadayım oda Sena olacak inşallah
Sedabecerikli İlk oğlumun ismi miraç 2. Oğlum olacak ama isim bulamadık ben göktuğ istiyorum eşim istemiyor ama isim de önermiyor kaldık öyle önerilerinize açığız