Erva_41 Kızlar son adet 25 kasım 7 gün sürdü 8. Gün korunmasız ilişki oldu kazayla gelecek adetim 24 aralık adetime şuan 8 gün kaldı bu testi 13 yada 14 gün varken sabırsızlıkla yaptım çok stresliyim varmıdır kuruma çizgisi mi acaba başına böyle bişey gelip hamile olduğunu öğrenen var mı
hhaziran Erva_41 test yanlış olabilir. Korunduğumuz dönem adetimde gecikme olmuştu bende 1 tane test aldım 2 dk içinde çizgi çıktı. Gerisi geri eczaneye gidip 3 kaset 1 erken gebelik testi aldım. 3 kaset testte 2 dk içinde çizgi çıkıp erken gebelikte (predictor) negatif verince içim rahatlamıştı zaten akşamında da regli olmuştum. Bir kaç gün sonra erken gebelik testiyle tekrarlayın bence. Hayırlısı olur inşallah sizin için 🙏🏻
Erva_41 Şuan elimde test yok kaç tane yaptım 2 tanesinde aradan saatler geçince çizgi çıktı en son 12 kala yapmıştım onuda atıcam şimdi yada ben pskolojik çizgi görüyorum bilmiyorum
Erva_41 Masalceylan 3 damla damlatmıştım kurudukça rengi bu şekil oldu çizgidr saatler sonra çikti zaten Buda 12 gün varken yaptığım
asyamomm Var gibi görünüyor:) off bende dayanamayıp eşimi şimdi eczaneye yolladım 10 gün var reglime çıkar mı acaba diye düşünüyordum tam 🥲
Masalceylan asyamomm canım çok erken daha ama en net sonucu adet gecikmesinden alırsın tabi de beklemesi zor geliyor sende haklısın ama erken ogrenenlerde vardır muhakkak bilemiyorum insallah vardır rabbim gönlüne göre versin
Erva_41 asyamomm yaaa ben yaptım 14 gün kala sonuç lar çok yanıltıyo bi kaç tane alın bari içinizi rahatlatmak için bi tane yapın 🥰
Masalceylan Erva_41 canım var gibi zaten adetine de varmış birkaç gün sonra tekrarla daha net çıkar bence en azından 6 gün kala yada adet gecikmesinden sonra
minikbebegim06 Erva_41 saatler sonra değil 5 dk içinde çıktıysa testi dikkate alın birde 14 gün kala zaten yumurtlama vs yeni olmuş olur muhtemelen
SinemSK Kaset testler adet gecikmesinde doğru sonuç veriyor demişti bana eczaneci bende 1 gün gecikmeyle yaptığımda dahi çook çook silinikti, erken gebelik yapınca şak diye çıktı. Erken gebelik testiyle tekrar deneyim derim
Erva_41 SinemSK en kısa zamanda alıcam hatta alabilirsem yarın alıcam kasıklarımda ara ara batma oluyo belimde ara ara ağrı oluyo belkide pskolojiktir bende 2 tane çocuk olunca 3 ü daha sonra düşünüyoduk olursa yine çok sevinirim tabiki yine hayırlı bş zamanda gelirse daha iyidi 🥲😊
Erva_41 Gcam08 adetten bitiminden sonraki gün mü oldu acaba o gğn biraz zor diyolar yoksa yumurtlama zamanı falan mıydı
Gcam08 Erva_41 valla dünyada kısmeti varmış 😁😁olmaz diye denemiştik halbuki çünkü ilk çocuğum 4 yaşında baya uzun ara verdik diye
Farida_Aliyeva_ Erva_41  benim regl tarihim 22 aralık yaptım böyle oldu varmı sizce?
Erva_41 Patito__ yumurtlama zamanım geçti pek takip etmem zaten dediğim gbi adetten bir gün sonra kazayla oldu hamilelik vardır diye tedirginim 2 tane çocuğum var 3. Ye daha zamanı var diye düşünüyoduk o yüzden birazcık korku var ya hamilelik varsa diye
Patito__ Erva_41 adetten hemen sonra yumrtlayanin dongusu genelde kisa olur. Eger oleyse bir ihtinal olablr
Farida_Aliyeva_ Erva_41 ay inşAllah yaa daha yeni evliyiz 6 ay oldu ama çocuk istiyorduk inşAllah olurrr isteyen herkesin olur inşAllah