İyi Aksamlar Anneler bebek bekleyenler bebek sahıbı olmak ısteyenler bebegını kucağına almak ıcın sabırsızlıkla bekleyen Erken dogum yapmış yogun bakımın onunde bebegını gormek için can atan anneler Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun 🤲 30.04.2016 tarıhınde 22 haftada gelen mucızem suan 8 yasında Elhamdülillah 30.04.2016 tarıhınde saat 10 da sancılarım basladı yasım kucuk olduğu için bişey bilmiyorum yanımda destekcım yok cok zor surecten gecıyrm neyin ne oldugunu bılmıyorm cocuk yasta cocuk dogurcam sureklı aglıyorm eşiimin ailesi surekli ustume geliyor kayın validem kızımdada oglumdada karnıma tekme attı herneyse ogun sabah adet sncısı gibi bı sancıyla uyandm bılmıyrm ne oldugunu normal sandm esımı aradm esım o dk geldı esım gelince kırmızı sumuksu bısey dustu benden ozamn nişan oldugunu bılmıyorm aglıyrm bebegıme bısey oldu falan neyse hastaneye vardık hemn beni odaya aldılar alttan baktılar 3 cm acıklık var dedıler bebek kanalda heran dogum baslayabılır ben bagrıyrm bebek kucuk dıye esım benı sakınlestırıyor benı yukarıya aldılar yanımda kımse yok ıgne vurdular bebegı durdurmaya calıstılar ama nafıle benım sabırsız kızım gelmek istiyo saat 15 gıbı benım suyum geldı kanamam arttı ama açıklık hala 3 sntm aksam 11 de kadar sancı cektım ve ebe geldı dogum baslams diye ve kızım cıkarken bagırdıgımı ve kızımı gordugum an ölü bu bebek cok kucuk dedıgımi kızımı apar topar yogun bakıma goturduklerını hatrlıyrm normal dogurttular kucuk olmasına rağmen cok kan kaybettım yıltırmam vardı 3 dıkıs attılar beni biraz beklettıler ve odaya ındırdıler aılem dısarda aglıyor noldu dıyrm doktor gelıp herseye hazırlıklı olun dıyınce ben beyninden vurulmuşa donup butun hastneneyi inlletm 1 gun gectı ve artık kızımı görmem lazım kızımı grdm sutumu sagdım Kızım mınıcık kulakları bıle olusmamıs 500 gram el kadar
doktorlar her guttıgımde herseye hazırlıklı olun diyor o gün daha kotu bı halde eve gelıyrm sureklı bebekle ılgılı olumsuz seyler duyuyorm ama sukur dıyorm nefes alıyo yeter ten teması yapıyorum 30 gun sonra bebegınızde zehırlı guatır var ilac baslıycaz dedıler vardır Rabbimın bı bıldıgı dıye aglaya aglaya eve geldım sutumu sagdım aksam tekrar kızımı gormeye gttım hemsıre emzırmeye calıs dedı bebegıme mememi verdım ıkı cektı sonra morardı cıhaz olmadan nefes alamıyor Boyle Boyle 49 gunu devrdık 1.500 olunca kızımı cıkardılar ve suan 8 yasında Yaşıtları gıbı boyu kılosu zekası sdece ilaç kullanıyrz guatırı oldugu için Uzun oldu kusura bakmayın ve umudunuzu yıtrmeyın Sormak ıstedıklerınızı seve seve cevlarm daha cok uzun bu surec yazacaklarm var ama okurken yorulmanızı ıstemedm 🌸