Gebeliğim güzel ilerliyor rabbimea binlerce kez şükürler olsun 19 haftalıkken detaylı ultrasona girdim ve kızım kalbinde parlaklık olduğunu söyledi doktor çok üzüldüm çok araştırdım ama hep inancım kızımda hiçbir hastalık olmadığından yana çünkü okadar güzel tekmeler atıyorki gelişimi okadar güzelki maşallah hiç hasta olabileceğini düşünemiyorum ama ister istemez içimdeki o korku o ihtimaller beni çok korkutuyor tansiyonum çok yükselmeye başladı 1 ay sonra 17 tansiyonla hastaneye yatışım yapıldı elimden hiçbişi gelmiyor sadece rabbime sığınıyorum çünkü rabbimden başka kimse kızıma şifa olamaz yardım edemez offf yazarken bile tutamıyorum kendimi ağlamaktan gerçekten çok zor bir süreç rabbim kimseye yaşatmasın dermansız dert vermesin amin hastaneye yattıktan sonra perinatoloji doktoru tekrar inceledi bu seferde bebeğimin kafasında sağ ventrekülde genişleme olduğunu sınırda olduğunu söyledi down sendromu olabileceğini amniyosentez yapalım dedi kabul edemedim o küçücük ihtimal bebeğin sıvısı aldığında kötü şeylerin olma olasılığı içim elvermedi bebeğime kızıma bunu yapamam ben kızımı çok seviyorum onu çok istiyorum her ne olursa olsun o benim bebeğim geçen sene bebeğimin kalbi durdu onu kaybettim kızımıda kaybetmek istemiyorum allahım yarrabbim sen şifa bekleyen bütün herkese şafi isminle şifa ver buraya içimi dökmek istedim sizde dua edin olurmu çünkü rabbim isterse dilerse kızımda şifa bekleyen tüm hastalarda iyileşir