Rosemihra Sola yatıyorum orayı tekmeliyor sağa yatıyorum yine tekmeliyor düz yatamıyorum. Sağa sola dönerken karnım düşüyor gibi gibi hissediyorum. Ne yapmam gerekiyor nasıl çözüm buldunuz rahat uyumak için kızlar
turkan403 Rosemihra sağa yatınca oynaması duruyo bende 😂böyle cözm buldm genelde gece nedense haraketleniyolar
aysegul2812 Rosemihra sizi üzmek istemem ama 35 e girdik hepsi aynı devam ediyor malesef gece uykusunu unutmuş durumdayım 😀
Rozzzzaa Rosemihra ahaha uykusuz gecelere şimdiden merhaba diyorlar sanırım bende de durum aynı 30+4 ten selamlar 😃
Gizem1992 Rosemihra bnde çarşamba günü 29 haftalık olucam aynı dediğin gbi oluyor sağa yatsam sağ tarafım ağrıyor sola yatsam sol tarafım ağrıyor çok zor gerçekten son iki ay hep böyle geçiyor maalesef 🥺 Allah yardımcmz olsun
Rosemihra turkan403 sağa yatınca benim de duruyordu şimdi orayads tekme geliyor . E hem sol hem sağ nasıl tekme geliyor ki, kafası soldamı acaba anlayamadım nerde bu bebenin kafası
Kursatsmommy 30 haftalıgım bende aynıyım 😂 her tarafı deniyorum sağ sol ama yinede vuruyor koltuğa dik bir şekilde sırtıma yastıkla oturuyorum geçiyor geçtiği anda sola doğru yatıyorum genelde tekrarlamıyor ama tabiki tekmelicek oda hareket etmek zorunda
turkan403 Rosemihra 🤭😂son aylarda coşuyolar sanki benmki bazen dalgalndıryo beni titryom deprem oluyo sanıyom uykumda🤭🤦♀️
Gizem1992 Rosemihra 20 Şubatta tam 38 haftalık oluyor marta kalmaz herhalde ilk oğlum da 38olmadan gelmişti
Evrimnbe Rosemihra 31+2deyim bende artık sağa sola yatmak veya uzun süre bi tarafta sabit kalmak zorlaştı ama hala hamile yastığına veya yatak da 2 3 yastığa ihtiyaç duymadan yatabiliyorum uzun soluksuz uyumak her şekilde zor bebek hareket ediyor nefes almak bazen zorluyor gibi gibi bence bu haftalardan bebeğin doğduğu zamanlara uykusuz kalarak vücut kendini hazırlıyor 🥲
Sese11 Rosemihra yastık kullanın önümüzde ve arkanızda çok yumuşak bir yastık olsun destekliyor ve rahat uyuyorsunuz