esracbn10 Esradonmez benimkide asagida 17 gun once regl olur gibi kanamam oldu. Hastaneye gittik esimle hemen bebegin esi asagidaymis ve dogum kanalina girmis 3 ay yatis verdi 10 gun igne hergun 1 tane vurulcak ve fitil kullaniyorum. Bu igneler ve fitil bebegin esini yukari cikarmak icinmis eğer ise yararsa 3 ay sonra dogum ama isler ters giderse 28de dogum olacak bu arada 25+5 im suan sadece olabildigince yatmani ve is falan yapmamani oneririm.
Nryseda Esradonmez bende aynı dertten muzdaripim canım. 23 haftalık ken ayrıntılı ultrason da açığa çıktı. Doktor düzelebilir dedi. Dikkat et ağır kaşdırma ilişki yasak falan dedi. Dikkat ettim elimden geldiğince. Şuan 29 haftalık olduk doktor hala aynı yerinde duruyor dedi. Ama doğum kanalını kapatmamış dedi. 7 Şubat ta birde perintolok görecek. Ona göre ne yapılacak karar verilecek. 35 haftaya kadar bekliyecez çıkmasını
Baharimmmm 25 haftadayim periontolog bugun dedi ama cok riskli konusmadi bana senin durumu bilemiyorum cinsel iliskiye dikkat et dedi kanama olursa gel filN ama cok asagida degilmis yukari cikabilir dedi
Esradonmez Baharimmmm yok bana kanama yapar dedi 10 gun sonra tekrar gel bakalim dedi agır kaldırma dedi bilemiyorum inşallah düzelir 😞😞😞
edaozdxx Duruma göre değişir canım. Söylenenleri uygularsan %80 ihtimal ile düzelir ileriki haftalarda. Ama düzelmeme ihtimali de söz konusu tabi... Benim mesela düzelmedi. Rahim ağzına uzanır şekilde kaldı.
Esradonmez esracbn10 geçmiş olsun ya ilk hamileliğimde hiç böyle bişey olmamıstı nasıl oluyor bilmiyorum
edaozdxx Esradonmez bu da soru mu? Defalarca kez. Erken doğum riskine yol açtı kanamalar da. 23. haftadan beri bebeğim doğmasın diye 10-15 sefer hastaneye yattım. Uzun süre hastanede gözetim altında kaldım. Tedavi uygulandı. Zor bela 33 haftalık olduk. Bu zamana kadar ayağa kalkmam bile yasaklandı. Sürekli yatarak geçti hamileliğim canım.
esracbn10 Esradonmez malesef kabus gibiydi gece sık sık lavaboya kalkarim ben yine onlardan biriydi kalktim gece bi baktim bi anda bisey bosaldi bi baktim elimle avcumun ici kan dolu o korkuyla yikadim uyku sersemiyim herhalde diye dusundum sonra tekrar baktim bi avuc daha ve bacaklarimin arasindan akiyor Allah korusun dedim herhalde bitti hersey🙄 esimi uyandirdim hastaneye gittik sonuc yatis verdiler sabaha kadar kanama durmazsa alacagiz dediler neyseki igneler sayesinde durdu kanamam ve 17 gundur sadece lavaboya kalkiyorum. Cok dikkatli olman gerekiyor lutfen dikkate al.
Esradonmez esracbn10 bu kadar kötü mü gercekten bana doktor düzelir dedi ama ilaç vermedi baska doktura mı gitsem acaba
idolice esracbn10 Ay canım okudum da üzüldüm Rabbim seni ve bebeğini sağsalim ve sorunsuz bi şekilde son haftalara ulaştırsın inşşallaaaaah 🤲🧚♀️ Bu çektiklerine değsin de sağlıkla ve hayırla kucağına almayı nasip etsin Allahım 🙏😚
Merveprms Bende öyle 15+2yim sizi instagramda da gördüm☺️ Banada 12. Haftada aşağıda dedi doktorum benim ara sıra pembe nokta şeklinde lekelenmelirim oluyor. Zaman içinde kanama yapabilir dedi doktorum. Eğer rahim büyüdükçe plesenta yukarı göç etmezse normal doğum yapamazsın dedi. Doğum şekli önemli değil bebeğim sağlıklı olsunda ama böyle erken doğumları kanamaları duydukça içim kararıyor benimde😕
Esradonmez Merveprms 😊 bende korkuyorum bisey olur diye ne yapacamı bilmiyorum inşallah bebislerimiz düzelir
esraalican0109 Arakafaşlar bende 11 +3 banada doktorum ultrasonda kanamam var dedi . Ama benim hiç lekelenmem felan olmadı . Bebeğin eşi aşağı yerleşiyor olabilir dedi . Benim gibi olan var mı ? Dışarıya kan atmayan ama kanaman var denilen ?