galibaikizanasi Aslaninannesi_ perşembe kısmetse ☺️heyecanlıyım ve aşırı yorgun halsiz geçiyor bu gebeliğim
Aslaninannesi_ galibaikizanasi valla ben 12.haftaya kadar felaket halsizdim uyku sürekli sersem gibiydim 12den sonra düzeldi oğlum olacak 😀
galibaikizanasi Aslaninannesi_ evet bende de uyku halsizlik yorgunluk ne ararsanız var ama mide bulantısı kusma yok 6 haftalık olucak yarın .İlk gebeliğim de mide bulantısı biraz vardı baş dönmesi 4 yaşında şuan kızım var
galibaikizanasi Parilti007 kız mı yani😄 zaten iki kese var kısmetse dolarsa içi biri kız biri erkek olsun ayol
Parilti007 galibaikizanasi tek yumurta ikizleri aynı cinsiyet olur demek istedim😂 çift yumurta ikizlerine gebeyim biri kız biri erkek. Kürtaj olduğum geneliğim de tek yumurta ikiziydi ikisi de erkekti, farklı cinsiyet olamaz zaten demişti doktorum🥹
galibaikizanasi Parilti007 ya evet tek de 2 kız veya 2 erkek çift de de 1 kız 1 erkek diyorlar ama cevremizde de çift ikiz olup 2 erkek olan var hayırlısı önce tutunmaları önemli cinsiyet sonraki iş tabi insan merak ediyor
Parilti007 galibaikizanasi o o demek değil ki keşsnlikle farklı olacak diye bişey yok çift yumurta ikizinde. Aynı da olabilir farklı da. Sadece tek yumurta ikizi aynı olmak zorunda. Çift yumurta aynı da olabilir farklı da 🌸 tabi insan merak eder hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah🥹