galibaikizanasi Merhaba kızlar burada henüz yeniyim , 5 haftalıkken iki kese görüldü fakat sonradan kaybolur mu sizce? bu arada 5 hafta 5 günlüğüm perşembe kontrolüm var
Meltem2910 galibaikizanasi benimde 5.haftamda iki kese görülmüştü sonraki hafta gittiğimde çift ikizlere hamile olduğumu öğrendim 🥹
2zannelerii galibaikizanasi bende de öyle oldu 2 hafta sonra gittim ikiz bebekilerim olacağını öğrendim rabbim hayırlısını versin inşallah 🙏
Nursah2 galibaikizanasi Allah bağışlasın canım benimde ilk gebeliğim çift Yumurta ikiziydi şuan 2 yaşındalar. Ancak bu gebeliğimde 5 haftada çift kese gördü yine 9 hafta da biri gelişmediğinden kayboldu zaten kalp atışı yoktu birinde siz kalp atışı duydunuz mu ikisinde de
Aslaninannesi_ galibaikizanasi canım içinin dolması önemli benimde iki keseydi biri doldu sadece biri boş kaldı
bengonca Eğer o da tutunursa çift yumurta ikizlerine hamile olmuş oluyorsunuz 🌸 benim de çift yumurta ikiz kızlarım var. Sağlıkla gelsinler
galibaikizanasi Meltem2910 ya masallah sağlıkla kucağınıza özellikle zamanında alırsınız inşallah ,sanırım iki kese olunca çift oluyormus öyle mi?
BilgecyLn galibaikizanasi aynı olacak diye bi kesinlik yok kuzum. Baba tarafımda babam ve halam dışında bütün akraba çocukları çift yumurta ikizi hepsi de 1 kız 1 oğlan. Cinsiyetleri farklı olabilir bi kere ikiz doğum yapıp cinsiyetleri aynı oldu diye kesinlikle cinsiyetleri aynı olur diyenlere kulak asma
Nursah2 2zannelerii sanırım yanlışın var canım çift Yumurta ikizine cinsiyet farklı olabilir. İki kardeşi aynı anda doğurmak gibi bir durum bu aynı da olabilir farklı da
2zannelerii galibaikizanasi bizim sülale ikiz alıştım artık benimde çift yımurta ikizi 2 si de erkek dedi dün doktor şaşırmadım 😂😂
galibaikizanasi Nursah2 eşimin teyzesinin çift yumurta ikiizi biri kız biri erkek benim amcamın tek yumurta ikizi ikiside erkek ayırt edilmiyecek şekilde
2zannelerii Nursah2 farklı doğuran da var ama aynı cinsiyetten de doğuran var bende çift yumurta ikizlerine hamileyim 2 si de erkek
Nursah2 galibaikizanasi evet çift Yumurta ikizi de farklı olma şansı var tek yumurta da dediğiniz gibi aynı cinsiyet oluyor
Nursah2 2zannelerii benim kızlarım da çift Yumurta ikizi canım ikizi de kız. Ama biri kız biri erkek olma ihtimali var 😅
2zannelerii galibaikizanasi 7 haftalıkken tek yumurta denildi İzmir de istnb geldim 11 haftalıkken öğrendim çift olduğunu 14 +4 de cinsiyetlerini öğrendim
galibaikizanasi Nursah2 Nursah2 insan hem heyecanlı hem meraklı oluyor bu durumda 🌸tabi ki önceliğim zamanında ve sağlıkla gelsinler
2zannelerii Nursah2 ben çok isterdim bi kız bi erkek rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏
galibaikizanasi 2zannelerii değişkenlik gösterebiliyor şuan kaç haftalıksınız yoruyor mu ikiz gebelik şahsen ben henüz çok yeniyim ama çok yorgun halsiz geçiriyorum