Patito__ semir99 12.12 pik olablr eger sikiklesirse odur eger koyulasma devam ediorsa daha vardir. Tahmin icin dongunuzde onemli kac gun adet oluyorsunuz ve o 12.12 kacinci gununuz Bnm piklerim cok koyu cikmiyor o sekilde hamile kaldm.
iremes semir99 pik olması için iki Çizgide kopkoyu olması lazım Çatlaması için de t çizgisinin silikleşmesi lazım yumurtlamadan sonra. O yüzden henüz olmamış sizinki
semir99 canimbebegim0909 canım benim ovülasyon testime bakar mısın sizce pik var mı? Yukarıda paylaştım.
canimbebegim0909 semir99 aşkım niye üzülüyorsun 19.gün oldu benimki stres yapma 14-15 kesin görürsün mutlaka akıntı takip et normalde çok akıntım olmaz benim yumurtlamam da belirgij bir şekilde oldu
semir99 canimbebegim0909 benim akıntım hep oluyor. Bu yüzden ondan anlayamıyorum hiç. Sen naptın yarın hamilelik testi yapsana, çatlamadan 5 gün sonra hamile olan varmış. Valla seni heyecanla bekliyorum. 🥰
canimbebegim0909 semir99 ben bugün dayanamadım yaptım ama negatifti :( son gebelik testimi de kullandım o yüzden gecikene kadar yapmama sözü verdim kendime ama bilemiyorum belki cuma günü tekrar yaparım dayanamam :(( normalde adet tarihim 22si ama bakalım
semir99 canimbebegim0909 testlerin markalarına dikkat et canım. Sakın artımed alma. Ben iki gündür test yapıyorum pozitif gösteriyor😂 yanlış sonuç veriyormuş. Pozitif sonuç görünce beni etiketle hemen 😍
semir99 Patito__ bende hep 12.12 pik diyr düşündüm. Belli olmuyor benim döngüm düzensiz 1 2 3 ay değişiyor da. Zaten bu ay geçirirsem ilaç kullanıp olcam. Adetimden sonra 7. Gün oluyor 12.12
Musilk-1 anneeolmkkk bugün adetimin beşinci günü sabah şeffaf akıntı gördüm dedim heralde erken olacak ovulasyon testi yaptım bu şekil çıktı döngüm 30-35 gün bu ay iyi takip etmem lazım benimde
Patito__ semir99 1.2.3 ayda bir adet oluorsanz ozaman duzenli iliski yasamanz dha mantikli cnku surekli test yapmak sizi cok yorar. Veya dr a gidin takio yaptirin ilacda verio gerekiorsa en guzeli o.
semir99 Patito__ evet öyle yapcam da . Doktora çok gittim hiçbir öneri sunmuyorlar. Yumurtlama takibi mi yapcaz nasıl olacak?
Patito__ semir99 baska dr a gidin ozel hastanelerdeki drlr takip yapior bole bole dein tkip yptirmak isitorm oztn bakiotabilac verior ve takibi yapior