[silindi] Nisaylvc benimki sanırım ya kuruma çizgisi ya da bantın gölgesi yani tekrar tekrar baktım ama malesef ben pozitif görmek istediğim için görüyorum büyük ihtimal ❤️🩹 Sizinki hayırlı olsun inşallah 🧡
Nisaylvc [silindi] gönlünü ferah tut erken yapmışsın biraz adete 5-6 gün kala tekrar yap tam gösterir inşallah benimkinde kesin değil ❤️
Nisaylvc adatuna  benimde böyle çıkmıştı var mı sizce adete 5 gün var🙏🏻🥹❤️
[silindi] Nisaylvc ay sizinki tam yerli yerinde çıkmış valla, var 🧿 Hayırlı olsun güzel sağlıklı bir süreciniz olur inşallah 🧡🧡
Nisaylvc Erva_41 yarın kan vericem rabbim isteyen herkesi sevindirsin inşallah. Tüm duam benim gibi evlat bekleyenlere. Benim de 2. Olacak ama ilk gibi hiç bir farkı yokmuş. 6 ay oldu ❤️
Erva_41 Nisaylvc her gebelik öyledir bence herşeyi ilki gibi heyecanla yaşıyosun rabbim kucağına almayı nasip etsin isteyenlere de yakın zamanlarda versin inşallahhhhh 🥰🥰
Mommytu [silindi] canım çizgi var gibi ama dedğim gibi bi kaç gün sonra tekrar yap o zaman emin olıruz
Nisaylvc Durus123 erken gebelik yap ama benim elimde kaset vardı ondan yaptım mecburen onlar adetten önce net göstermiyor. Böyle ışıklara kalıyoruz. Sonucu yaz mutlaka buraya🥹❤️
Erva_41 Durus123 ayy canım inşallahhh vardır bizede haber ver olur mu çıkarsa acele Ediyoruz biraz ama
Durus123 Nisaylvc kız bende kaset almışım unutum erken gebelik testini bende yarın ışıklara maruz kalırım😂😂😂hemen haber veririm yarın ama ilk idrarda yaparım yazarım sana canısı