Ksknelf Benimde baya yüksek cıktı tiroid hipertiroid dedi 50 mg günde 4 tane içiyorum bencede hemen gitmelisin benide ilk baya korkuttmuştu doktor düşük riski var falan diye ama ilaçlarını düzenli içmen gerekiyormuş hayırlısıyla geçer insllah.
Aslican07 zgeYcetrk benimde o şekilde yüksek cıktı dahiliye bi ilaç verdi sabah aç karnına 1 tane içiyorum
Esmaa53 Cantanem44 benimde düşük çıktı bi doktor dahiliyeye gözük dedi. Bi diğeri ise düşük çıkması iyi bişey yüksek çıksa gözükürdün dedi valla kafam karıştı
Cantanem44 Leylanuray canım dün tok karnına yaptırdım normal çıktı yarın sabah aç karnına yaptıracağım daha önce hiç böyle birseyle karşılaşmamıştım 😞o kadar tsh bakıldı hiç birisi düşük değildi normal değerdeydi
semrakarahan zgeYcetrk yuksek canim bnmki 8.22 ydi dahiliyeye gttm her ay kan veriyorm ilac kullaniyorm sonra 3.48 oldu ilacin birini kestirdi digerini kullaniyorm yinede hani gozukun bi dahiliyyee
Htcgkn7301-- Yares Ben ameliyat oldum evet o yüzden daha sık bakılıyor benim napalim sağlıkla gelsinler de
Yoncatrk Yares Ben de 50 mg kullanıyorum canım Allah'ım Bebeklerimizi Sağ salim kucağimiza almaya nasip etsin ☺