Deleted33000 Kizlar sürekli olan bişey değil ama arada ayaklarımda yanma ve bacaklarımı titretme gibi sallama isteği oluyor istemsizce yarın doktoruma da soracağım ama merak ettim sizde de oluyormu?
lilyum_ Deleted33000 olabilir canım. Tuhaf ama yastığının altına beyaz sabun koyduğunda o geciyor. Bende yaşıyordum onu simdi sabunla uyuyorum bir daha hiç olmadı çok şükür. Magnezyum eksikliğinden de olabilir
gulsemm Deleted33000 allah allah bende de olmaya başladı. Garip bi şekilde. Ayaklarımı sürekli hareket ettirmek istiyorum 🥲 9 haftalığım ben. Siz de durum nedir
helloandhello Deleted33000 huzursuz bacak sendromu anlattığınız arada banada oluyor beynin daha az kimyasal ürettiğinden kaynaklı oluyor stres durumlarında vs
lilyum_ Deleted33000 evet evet 1 tane beyaz kalıp sabun koy. Nasıl oluyor anlamadım ilk duyduğumda ben de çok şaşırmıştım. İlginç bir şekilde faydası oldu
lilyum_ miniminibebek yani ben oraya koydum. İlk başta kokusu agir geldi ama şimdi alıştım. İlk zamanlar uyutmuyordu çünkü
Deleted33000 gulsemm bende öyleyim kız hergun değil ama bazı geceler uykuya dalamiyorum resmen sanki elektrik veriyolar ayaklarimi çırpma hissi geliyor ve yanıyor ayaklarim bende 11+3 um
gulsemm Deleted33000 benim ilk gebeliğim muhtemelen ne olacak nasıl olacak sağlıklı olacak mı minik bi panik yaşıyor olabilirz ☺️
Deleted33000 gulsemm hiç panik yapıp da bebeğini de strese sokma canım Allah’ım izniyle sağlıkla kucağına alırsın 🥰🥰🥰
helloandhello Deleted33000 telkin edin kendinizi iyi geliyor ya düşünmemeye çalışın veya kaslarınıza sıkıca bastırın bir fırca yardımıyla kan akışını sağlayın geçiyor bir süre sonra 😍stres yapıyorsanız bu ara oda tetikler
Deleted33000 helloandhello bende hamilelikten önce de vardı arada olur hep şimdi hamilelikte mesela bulantım var uyumaya çalışıyorum bir başlıyor ayak yanması ve o his uyuyamiyorum sinir oluyom🤣🤣🤣