esraamutluu Merhaba, 32. Haftalarınızda bebeğinizin kilosu ne kadardı? Bebeğim sanırım biraz haftasına göre kilolu bu durum beni korkutuyor 🥲
Girlmom esraamutluu 32 haftalığım yarın gideceğim kaç kilo sizin ki benim 2 hafta geriden geliyor 2 olmuştur inşallah
Deroli esraamutluu 32+3 de 1976 gramdı. Doktor haftasıyla uyumlu olduğunu söyledi ama bana da azmış gibi geliyor 🥲
Seherkarakoc Veraamoms sizin bebişin de kilosu önde sanırım ben tam 30 haftalıkken gittiğimde 1455 gram normal demişti doktorum
dika Veraamoms 31 haftalığımda bebeğimin kilosu bu şekilde MaşAllah sizin ki iyi Allah nazardan korusun
esca344 Seherkarakoc benim de aynı 30. Hafta 1400 demişti haftasıyla uyumlu dediğine göre buradaki arkadaşların baya ilerde herhalde 😁
esraamutluu Seherkarakoc evet önden gidiyor böyle giderse sezaryene alırım dedi🥲 2000 kg civarı olması lazım sanırım 2300 olmuş 👶🏼
Seyma258 esraamutluu ayyy ben de tam o haftada gittim başı 2 hafta karnı 1 hafta önde dedi 2.250 idi benimki de😢
Yolcu_26 esraamutluu böyle giderse derken benim bebek de önde gidiyor neden sezeryana alırım demis yani haftası gelmeden mi sezeryana alacak mis
Dcledcle Ben şuan 34 haftalığım en son 32 iken muaneye oldugumda 2.200 45 cm demişti haftasıyla uyumlu demişti sanırım 1900 2 kilo civarı olmaları gerekiyor bu haftalarda
esraamutluu Dcledcle aslında demek ki olması gerekene yakınız. Sadece doktorum normal doğum yanlısı olduğu için sezaryene almak zorunda kalırım korkusu yaşıyor 🥲
Dcledcle esraamutluu esraamutluu çatı muayenesi yapıldı mı size , kiloları yakın bebişlerimizin ama benim doktorum da normal doğum yaparız dedi tabi aksi bir durum olmazsa fakat bana çatı muayenesi yapıldı ve kemiklerimin normal doğuma uygun olucagını söyledi belki sizde uygun görmemiş olabilir bazen kemik dar olunca bu durumdan kaynaklı sezaryene alabiliyor doktorlar