Bebemiz ilaç şeklinde verdiler alttan 3 adet koydular belirli saat aralıklarında saat öğlen 3 de bi tane verdiler ikincisi saat 5 de üçüncüsü de akşam 8 de hareket yapsın doğumu kolaylaştıracak yürüsün yatakta yatmasın sürekli ama kasılmaları başlayınca uzansın tedbirini alsın tabi
tuvalete filan gittiğinde bir kap veriyorlar bebek fark etmeden düşerse die ona yapıyorsun
aç karnına olman gerekiyor su bile içemezsin demişlerdi
- Yü koyar koymaz kasılmalarım arttı 5 dk içinde dogum yaptım ama tabi değişiyormuş duruma göre bazılarının uzun sürüyormuş 8 tane ilaç koyucaz belirli saat aralıklarında dediler ama bana 3.ilacı verdikten sonra geldi bebeğim çok sanclı bir süreç daha sonra hemen kürtaja aldılar plesenta çıkmamıştı kordonu koptu
2 kere kürtaja girdim daha sonra muayenede içerde parça kaldığını söylediler tekrar aldılar
Kürtajı anestezi altında yapıyorlar zaten birşey hissetmiyorsun her hastane aynı mı bilmiyorum ama. Çok zor bir süreç fiziken çektiği acı değil de işte ruhen o annelik duygusunun böyle kötü sonlanması hiçbir şey değil o cok canını yakıyor insanin
Rabbim kardeşine sabır versin zor bir süreç geçmiyor ama alışıyor ınsan inşallah sağlıklı bir bebek nasip eder rabbim isteyen herkeze