Cihangir09 Gktg6868 kusura bakmayın ama daha tuhaf bir savunma duymadım yani bir gebelikte 2 ay doktora gitmemek çok tuhaf tabiki Allah kimseye göstermesin ama anne karnında sadece tedavisiz şeyler saptanmiyor
Kubraylvc Valla bacım 3.bebişim ama 3 haftayı geçirmedim o 3 hafta beklemek bile çok zordu bebek nasıl iyimi sorun sıkıntı varmı şeker tansiyon bebeğin suyu bunlar insan merak ediyor 31 Ekim diyorsun bide Ocak diyorsun biraz fazla değilmi zaman 🥹
Moomtoobee Haftadayim şuan 4 haftada 1 çağrıyo doktor Bi riskli durumunuz yoksa ayda 1 normaldir ama ilk haftalarda her hafta yada 2 haftada 1 gidiyoduk bebek buyuyomu kalp atışını duymak için vs. Bide son aylarda hafta 1 gidilir sizinki baya uzun olmuş
Hanniballl Gktg6868 bence hata etmisisniz ayda bir gitmek lazim mutlaka bu surecte kan verip degerlerinizi kontrol ettirip ona gore takviye kullanmaniz gerekiyor.. Ayrica bazi önemli testler var haftasinda yapilmasi gereken bazi parametreler var sadece o haftalarda bakilabilen gecirirseniz nasil bilgi sahibi olacaksiniz 🤭 ben 28. Haftadan sonra 2 haftada bir 36dan sonra 10gunde bir gitmeye basladim
Akdere_44 Gktg6868 30. Haftaya kadar ayda bir gittim ondan sonra 2 haftada bir gidiyorum 38. Haftadayiz
Hasret72 Benim hep birşeyler olduğu için ilk zamanlar hafta da bir oldu sonra iki haftada bir bazen ayım doluyor bazen dolmuyor. Riskli gebelik ondan dolayı. Ama normali ayda bir
reyhan_t Gktg6868 Ben de devlete gidiyorum her sabah 10.00′da 16 gün sonranın randevusu açılıyor o şekilde alıyorum siz nasıl bulamıyorsunuz ki
ikimelekannesii22 Gktg6868 risk yoksa ayda 1 gidilmeli kaç haftalıksınız bence bir an önce gidin gelişimi vs nasıl baktırın hiç normal değil bu durum raddevu yoksa erken gidin rica edin 2 aydır gelemiyorum deyin bakarlar belki