Sebur Kızlar bebişim 18 günlük yüzünün belirli yerlerinde kırmızı noktaciklar çıktı Pütürlü. Sanirim biraz sıcak ortamdan dolayı oldu. Nasıl geçer birsey yapmaya gerek varmı? Evin içi genelde 24 derece bazen 25 e çıkıyor ayarlamaya çalışıyoruz ama:(
Gizemalp Sebur bebek aknesi olarak adlandırılır ve yaygın biseydir. İz kalmadan kendiliğinden geçer. Her bebekte olabilen biseydir iki çocuk annesi olarak ki biri 25 günlük şuan benim bebeğimde de var ;)
Melikeakkc Sebur isilikte olabilir, alerjikte olabilir, yediklerinizden eöiyorsa bişeyler dokunuyor da olabilir geçmiyorsa takip edin ama alerjiyi de ihmal etmeyin.
DarkLuna Sebur canım ben iki çocuk annesiyim nasipse 3. Yolda bebeğin ağzının etrafindaysa severken yada yanağından filan opulduyse hassas oluyo bebisler opturme kimseye pek de yaklaştırma geçer inşallah
Sebur Gizemalp evet isilik gibi zaman zaman oluyor hemen geçiyor. Merak ettim yinede sorayım dedim.😮💨🥲
Sebur Melikeakkc çok kötü görünmüyor isilik gibii duruyor 😬 devamlı oluyor hemen geçiyor ama merak ettim işte.