Alone yavruları küveze giren anneler ❤️ neden girmişti ve kaç gün küvezde kaldılar ne zaman alabildiniz yanınıza ☺️
Sedabecerikli Alone ilk oğlum 34+3 te doğdu prematüre olduğu için aldılar solunum sıkıntısı vardı 5 gün küvezde kaldı sonrasında anne bebek uyum odasına çıkmıştık
Alone Nesizade05 ben iyiyim cnm ertesi gün çıktım hastaneden de yavrum küvezde işte. Kaç güne toparlanır da çıkar acaba diye merak ediyorum da aklım onda tabi
Gulsahkaya36381 Benim ilk kızım girmisti 33 haftalik dogdu cigerleri tam gelismediginden solunum sikintisi vardı 15 gun kaldi ama o kuvez yolunu bilirim yani rabbim sag salim kavusmayi nasip etsin inşallah
Alone Gulsahkaya36381 bizim solunum sıkıntımız henüz yok şükür ama kilo kaynaklı duruyor 1900 gr doğdu kilo verdi tabi şişi inince felan. Toparlanmasını bekleyeceğiz ama tahmini ne kadar bir süreç olacak onu anlamaya çalışıyorum ❤️ teşekkür ederim yanıtınız için
Elollay Alone benim yavrum da 2200 gram doğdu küveze aldılar 1 gün destek aldı ama toplamda 4 gün kaldı. İçiniz rahat olsun bebişler çok güçlü hemen toparlıyorlar. Kilo almadı kuvezde hatta verdi ama meme kavrıyordu durumu iyiydi çıkarttılar. Tez zamanda kavuşursunuz insallah 🫶 Bugün 20 günlük olduk 😍
Caglacolak5237 Alone sağlık problemi yoksa ve emiyorsa küveze neden alıyorlar acaba? Annenin yanında olması daha iyi değil mi her zaman için
Alone Elollay darısı bize olsun inşallah 🙏 bizde de oksijen felan vermiyorlar ama henüz hortum ile besliyorlar. Biraz da kilo kaybetti tabi 😢 en az 2 kilo olmasını bekliyorlar sonra da emme refleksine felan bakıp öyle bırakacaklarmış. Ama tabi kaç günü bulur bilmiyorum. Dua eder misiniz benim kuzum da sağlıkla bir an önce gelsin evine
Alone Caglacolak5237 henüz emebiliyor mu bilmiyorum 😥 kilosu düşük doğduğu için aldılar beslenemezse kan şekeri düşer toparlanamaz diye. Şuan bile kendileri besledikleri halde kilosu biraz daha düştü. 2 kilo üstü olunca emebilirse verecekler inş
Elollay Alone rabbim saglicakla kucağına nasip etsin yavrunu insallah hiç canını sıkma gerçekten. Süt sagmaya başla kendine odaklan o zaten güven elde sana ihtiyacı olacak sütünü arttır. Benimki de 1 gün oksijen mama desteği aldı sonra kestiler dediğim gibi kg olarak takip yapıldı meme kavraması saglandi tez vakitte çıktık zaten. Sana da öyle olacak merak etme 🫶
Alone Sedabecerikli kaç kiloydu acaba ? Bizde solunum iyi ancak kiloya takılıyorlar o yüzden vermediler . Beslenmesi de tam açılmadı sanırım yavaş yavaş serum ve süt şeklinde gidiyorlar
Alone Elollay inşallah çok teşekkür ederim moral oldunuz. Sütüm yavaştan geliyor şükür günlük yetecek kadar götürebiliyorum 🙏 umarım daha da çoğalır da şifa olur kuzuma bir an önce de gelir anneciğine 🤲🏻 en zor gelen kısım da ztn sürekli süt sağmaya çalışmak aslında ama annesinin sütü ile daha çabuk toparlanacağını düşünüp kendimi motive etmeye çalışıyorum umarım bu süreç uzun sürmez 🙏
leyla_kaya Benimde bebegim 35 haftalik 1990gr dogdu, 1940 lara indik, 20 gun kaldi kuvezde ve 2kg taburcu olduk💜 Bilirim o kuvez yollarini 🥹benimde icim gitmisti taburcu oldugum zaman.. Tez zamanda kavusursunuz🙂
Alone Caglacolak5237 evet cnm. Gebelik zehirlenmesi sebepli 35+6 da doğum yaptım ama bebeğim 31. Haftalar uyumlu olarak doğdu
Caglacolak5237 Alone doktorunuza güveniyorsanız problem yok ama çevremde 1 kilo bebeği sağlık problemi yok diye evine gönderdiler kaç kez. Özel hastanelere artık güvenmiyorum açıkçası. Sizi korkutmak değil asla amacım ❤️