Karuz Mervenurrrr32 Allah yardımcın olsun canım benim bir avazda bebişini kucagına al inşallah sağlık ve sıhhat ile 🤲🤲
Tgbkts Mervenurrrr32 canım sancın yoksa ve risk yoksa evde gecir bence zamanini hastane geriyor ekstra insani
Mervenurrrr32 Yaseminmur26 azar azar geldi canım benim anlamadım hatta sonra baktım bişeyler akıyor iç çamaşırım ıslanmış hastaneye geldim hemen onlarda yatış yaptı 2 cm açıklıkla
Ayserum Mervenurrrr32 sızıntı şeklinde gelirse anlamam diye korkuyorum da o yüzden sordum akıntım fazla ondan
Mervenurrrr32 Ayserum evet ilk baş sızıntı geldi benimde hiç anlamadım sonra artıyor zaten istemsizce anlarsın yani bende korkuyordum korkma
Hcrak Ayserum hiç ihmal etmeyin gdıp sorun yengemin 39. Hftada suyu kurumustu sızıntı gbı geldgı ıcn fark edememıstı
b-bg Mervenurrrr32 çok kolay bir doğumunuz olur inşallah 🤲🏼 sızıntı olarak gelen su hemen kuruyor muydu benimde geliyo iz bırakmadan 5 dk da kuruyo yine sızıntı şeklinde geliyor
Ayserum b-bg peki tuvalete gidince mesela oturunca su gelmeye devam ediyor mu damla gibi sızıntı olunca idrarı yapmadan
Mervenurrrr32 Doğurmadım kızlar sancım yok hiç suyum geldi ama sancı yok maalesef harekette yok doğal olarak olmazsa sabaha suni sancı verecekmiş