Handeaslan39 [bilinmeyen] ben suanda 9+5 haftalığım bende hissediyorum canım maşallah diyim ama benım ikinci gebelıgım olduğu için genelde ikinci gebelıklerde canım hissediliyor 🙂
Deletedmom9885 16+4üm uygulamada 16 haftadan sonra hissedilebilecegini okudum ve elimi karnima koydum merakla acaba diye dusunurken resmen icerden vurdu cevap verdi bana nasıl mutlu oldum anlatamam 😊
Sonay [bilinmeyen] maşallah çok erken hissetmişsiniz bende 13+4 günlük ama hissetmedim sadece sağ yada sol tarafımda sertleşme hissediyorum minik dalgalanma şeklinde 😏ben ilk gebeliğimde oğlumda 13 haftalıkken falan hissetmiştim sanırım erkekler yaramaz 😂
Songlevikztrk [bilinmeyen] o zamana mutlaka erkektir o maşaAllah bende 13 haftalık kem erkek olduğunu ve tekmesini hissetmiştim erkek cok hareketli oluyor suan 23+2 yiz 😍❤
Songlevikztrk [bilinmeyen] görürsün tatlım inşaAllah bol bol dua et 🙏😍❤ Rabbim hayırlısı ilr yavrularımızı kucagımıza almayı basıp etsin 🤗🙏
Deletedmom9885 [bilinmeyen] benim eşimde kiskaniyo resmen bende hissetmek istiyorum diye 😀 henüz hissedemedi o daha malesef 🙂