Irem198 Yeni gebelik olanlarda kaşıntı oluyor mu bilgisi olan varmi dün akşam travzol sürdüm regl olmadım bat 13 aralik sırt bel ağrım oluyor arada kasiklarimda batma oluyor nadir goguslerim uçları aciyor reglim 1. Günden beri
Busraaaakkk Irem198 canım kaşıntı varsa mantar ya da enfeksiyon olmuş olabilirsin hem gününde geçmiş görünüyor bi doktora gitsen daha faydalı olur gibi
Minikfasulyem_1 Irem198 umutlandırmak istemem ama bende kaşıntı sebebiyle doktora gidip hamile olduğumu öğrenmiştim vajinal mantar olmuşum hamilelikte hormonların değişiminden dolayı mantar enfeksiyonu çıkabiliyor
Irem198 Busraaaakkk prodoctor erken gebelik testi yaptım oda silik çıktı bide freedy 6 gün önceki sonuç çıkaran da silik cikfi
Akseec Bende ayni durumdayim bat 13 aralik bugun sadece arada giren kasik agrim var baskada bisey yok ne adet belirtisi ne hamilelik belirtisi yasiyorum. Bi hafta gelmezse kan verecegim tekrar 12 aralikta <1.20 cikmisti
Irem198 Akseec sizde de kaşıntı oluyormu acaba olmazdı çünkü ilk defa regl zamanım kaşıntı oldu ama aşırı derecede degil
Mutluanneblog Ben de karın bölgemde oluyor ama 12 haftalık gebeyim yeni başladı daha başlarda olmamıştı
Akseec Irem198 yok canim benim kasintimda yok adet olmayi bekliyorum ben ama simdi cikip yine bi test alabilirsem alacagim gec dollenmeden şüpheleniyorum
Irem198 Minikfasulyem_1 inşallah çünkü 1. Gebeligim arasından 2 buçuk sene geçti son 3 aydır regl duzenlidi kadın doğuma gittim bende kist falan varmi diye çocuk istediğimi söyledim kistin yok dedi folik asit verdi 1 ay anca oldu gebelik istediğim ilk ay 😊
Irem198 Minikfasulyem_1 dün çok başım ağrıyordu aşırı derece de gebelik hormonu ile ilgilimidir çözemedim bugün başım agrimiyo suanda😄
Irem198 Akseec benimde 1. Gebelik geç döllenme olmustu benden ondan şüpheleniyorum son 3 aydır düzenli oluyorum bu sene nisanda emziriyodum düzensiz oluyordum
Minikfasulyem_1 Irem198 baş ağrısı ilk zamanlarımda vardı hatta kronikleşmişti ilaç içiyordum geçiyordu sonra tekrar başlıyordu adetinize ne kadar kaldı