Kızlar 24 haftalık hamileyim. Serklajım var. Önceki bebeğim enfeksiyon kaynaklı erken doğmuştu. Bu hamileliğimde başlar başlamaz enfeksiyon olmaya başladım. Bu 4.sanırım. Ama bu defa o kadar yanıyor ki cayır cayır. Sinirden ağlıycam. Kendi doktorum özel. Ben dün şehir hastanesi acile gittim. Kan idrar aldılar. Çok yoğun enfeksiyon çıktı. Sonucu göstermeye gidince kültür bakalım dediler. O da 3 güne çıkarmış ve sonuç çıkmadan tedavi başlayamayız dediler. Monural yazdı yolladı. Bir de kültür sonucu çıkınca ürolojiye git dedi. Kendi doktorumu aradım. O da dedi damardan antibiyotik vermeleri lazım aslında. En azından sonuç çıkana kadar her gün 1 tane monural ve magnezyum al dedi. Hatta ben hazırlıklı gittim. Yatırırlar diye. Çünkü ben damardan almayınca düzelemiyorum. Geçen sefer bundan daha azdı. Ona rağmen doğumevi yatırmıştı. Monurali de bir sefer yazıyorlarmış. Reçetesizde alamıyorum. Bugün acildeki doktora gidip tekrar rica ettim. Kendi doktorum böyle böyle söyledi diye. Dün yazılmış zaten bir daha veremeyiz sonuç çıkmadan dedi. Ama hocam çok yanıyor bu şekilde nasıl bekleyeceğim ben üç gün dedim. Travazol krem sürebilirsin dedi. Şaka gibi 🔪🔪🔪 ne yapacağımı şaşırdım. Zaten korkuyorum her an erken doğum yaparım diye. Bu kadar yüksek enfeksiyonla beni bu şekilde bekletmeleri ne kadar normal anlayamıyorum.