zlemceylan Hasret72 genelde evde uzanıyorum bir şey yapmıyorum ufak tefek yemek yapacağım zaman bir kalkıyorum onun dışında genelde yatıyorum inşallah bu süreci sağ Salim atlatırız benimde iki tane kanama alanı varmıştı ama küçük büyük değil dedi doktor
Hasret72 zlemceylan Korkma moral çok önemli ben çok ağlamıştım üç ay sürekli ağladım:( Benim kanamam çok oluyordu parça parça şeklinde. Nasipte varsa o bir şekilde tutunuyor. Emin ol nasibinde varsa o gelir dünyaya ama sende elinden geleni yap bollll boll uzan dinlen ve günde 3 litre su iç en az
zlemceylan Hasret72 benim çok şükür kanamam yok ama lekelenme oluyor o da ister istemez beni geriyor inşallah benimledir. Elimden geleni yapıyorum sağlıklı beslenmeye çalışıyorum su tüketimim biraz az onu fazla tüketmeye çalışıyorum
zlemceylan dilaraulusoy tabikide gebelik bile bünyeden bünyeye değişebiliyor ama bende bazen fitil olarak kullandığımda bu ikinci oldu kahverengi lekelenme gibi oluyor böyle ağızdan alsam sorun olur mu acaba
Melimone Bende 6 haftalığım 4 gündür kahve lekelenme var. Bugün Dr gittim bebekte sıkıntı yok ama kan uyuşmazlığı var. Yarın iğne yapılacak. Bide progestan yazdı ama agizdanmi vajinadanmi bilmiyorum o yüzden yarın sorcam