Babyandmoms Kızlar 4 gün geçikti Reglim normalde çok düzenli olurum dün erken gebelik yaptım tek çizgi bu sabah ilk idrarla yaptım bu şekilde ikinci çizgi çıktı ama sanki yarım gibi emin olamadım
meteninannesi_34 Babyandmoms evet canım var gozunaydin rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🤲
Babyandmoms meteninannesi_34 Allah razı olsun eğer varsa 4. Gebeliğim olacak 1 düşük 2 kürtaj yaşadım 🥹 Salı günü kan vericim nasip olursa
Nisaylvc meteninannesi_34  benimkine de bakar mısınız yaaa. 3 gün önce yapmıştım sadece ben görebiliyordum ama bu gün yaptım artık hayalet olarak kendini belli etmeye başlamış çok heyevanlıyım adete 5 gün var❤️ (erken gebelik testi değil )
Bnguuu_102 Nisaylvc erken gebelik yapsaydın keşke cnaım ama var gibi duruyor adetini bekle bakalım ne çıkacak hayırlara öıksın rbabim hayırlı sağlıkkı evlatlar versin hepimize inşallah
Babyandmoms Nisaylvc gebelik testi mi ya böyle testi ilk kez görüyorum ama ben ikinci çizgiyi göremedim bir tane gelirgin görüyorum yanlış yere mi bakıyorum
Nisaylvc Bnguuu_102 ya seni yerim yerimmm. Çok teşekkür ederim yarın kesinleşecek inşallah bakalım 🥹❤️❤️🙏🏻
Bnguuu_102 Var bebce ama galiba test bozuk bir tane daha alıp dene canım inşallah vardır Rabbim hayırlı sağlıkkı evlatlar versin inşallah
Farida_Aliyeva_ Babyandmoms  benim daha adetimin zamani 22 si bende yaptım böyle çıktı varmı acaba baka bilirmisiniz?🥹🫣
Babyandmoms Farida_Aliyeva_ var bence baya belli oluyor sankiiii çok erken belli olmuş erken testte değil galiba bence hemen kan verin 🤲🏻❤️
Farida_Aliyeva_ Babyandmoms evet bizde erken test yok mesela ben ekim 3 ü regl oldum kasımda 19 gün gecikti 22 si oldum aralık 22 si zamanı ama ben hep erken oluyordum regl olduğumdan beri ilk defa geçen ay geç oldum bu ayda böyle çıktı yarın gidicem kan testi vermeye baklım hayrlısı inşAllah
Babyandmoms Farida_Aliyeva_ anladım canım güzel haberler bekliyorum ozaman yarın❤️ Bende Salı günü kan vericim inşallah çok tedirginim bakalım nolacak