Runzo Kizlar artik son gunlerdeyim ve dayanilmaz mide yanmam var. Gaviscon sut artik ise yaramiyor. Ağlayacak duruma geldim. Varmi akliniza gelen bir çözüm.
Alpmom__ Runzo gaviscon ve süt de yaramıyorsa yapacak pek bir şey yok gibi . Muzu ezip tahinle bir karıştırıp yemeyi bir de deneyin
Ebbruc Runzo Lansor kullanıyorum ona rağmen oluyo benimde. Sabahları 1 kaşık tahin yemek işe yarıyomuş ama hiç denemedim dene istersen
Runzo Dennz elmada ilginc birsekilde eksime yapiyor ne kadar tatli elmada alsam olmadi kizim cok nazli cikti.
Runzo 14022024 soguk salata nasil oluyor canim. Onu da deneyim bahart yag domates herseyi hayatimdan cikardim bu surecte
Annelikmghb Runzo bende aynıydim migdemde yangin vardı resmen su icsem yine yaniyordu. Doktor lansor verdi sabah ac karma birtane attim. 3 gündür yanma sıfır mucize gibi geldi bana
Ebbruc Runzo iste iste sabah aç karna içiyorum bazen iyi oluyo, hafif şeyler yemek lazım ben ona bazen dikkat etmiyorum maden suyu vs artık bi şekilde idare ediyorum son 2 haftam kaldı bi geçseydi
Ttr5 Runzo ne denediysem fayda etmedi ama yanma başlayınca sade sakız çiğneyin bir süre ben onun sayesinde geçiriyorum onuda burda forumda önerenler olmuştu