Jasmine2426 Hemen merağınızı gidereyim. Benim ilk bebeğim tüp bebek ile olmuştu o yüzden de oradaki doktoruma gebelik takibi ve doğum için devam ettim, ona güveniyordum. Bebeğim tersti ve tüp bebek olduğundan riske atmamak için 38+4 e sezaryen planlamıştık. Fakat 37+4 de sabah 5 gibi suyumun gelmesi ile gittik açıklık 1 cmdi. Önce bekleme odasında serum takıldı kıyafetlerim telefonum eşime verildi o andan itibaren irtibat kuramadık. 2 saat bekleme salonundan sonra tek kişilik odalar var sancı odası oraya götürdüler serum takılıydı nst bağlıydı ara ara sancım oluyordu gelip buarada açıklık bakıloyordu plates topu vs görmedim tek kişilik odada yalnızdım 4 cm açıklık olduğunda saat 11 buçuktu sonda takılıp ameliyathaneye götürüldüm doktorum geldi spinal için hazırlıklar yapıldı başımda iki anestezi doktoru bekliyordu zaten bebeği almaları çok kısa sürüyor dikiş çok uzun gelmişti ve çok üşümeye başlamıştım hemen üzerime sıcak battaniye örtüp 1 saatti sanırım bekleme odasına aldılar o sırads bebeği hazırlayıp yoğun bakıma getirdiler ilgilerinden memnun kaldım tabi bir özel kadar ilgi yoktur belki ama benim için önemli olan işlerini düzgün yapmalarıydı. Sezaryen sonrası enfeksiyon vs hiç yaşamadım