Anne1214 25 haftalık gebeyim arkadaşlar 4. Sezeryanın olucak çok korkuyorum😭 aranızda 4.sezeryan olan varmı beni biraz bilgilendirirmisiniz 3.yle arasında 2 yıl var
Melamial Anne1214 @Serrabade @Smbemdy kardeş kıskançlığını nasıl hallettiniz? Bu nasıl cesaret arkadaşlar 4. Çocuk😂 benim ilki kıskançlığının hırçınlığını ikinci bebeğime vurarak çıkarıyor bazen. Önlemeye çalışsam da evdeki varlığından mutlu değil anladığım kadarıyla onu. Akıl vermek isterseniz kapım sonuna kadar açık..😇🙏🏼🙌🏻
Serrabade 2 gün önce kontrolüm vardı. 4. Sezeryanını olmak üzere bi bayanla sohpet ettik. İnan o kadar relaxtı ki annemle şok olduk. Ve bize aslında korkulacak birşeyin olmadığını 2. Sezeryan neyse o dedi 5. Yapanlar varmış diyede gülüştük Yani bence sende ferah tut içini hiç bir sıkıntı olmaz inşallah
Anne1214 Serrabade inşallah ya Rabbim yardım etsin bütün hamişlere istesemde relax olamıyorum niyeyse hep aklımda bi ses kotü düsünüyor napıcam bilmiyorum 😭
Smbemdy Ben 4. Sezeryanimi yapacagim nasipse 18haftaligim ve en küçük bebegim 2yasinda korkum yok cok sukur kendimi psikolojik olarak kotuye hazirlarsam.hersey kotunolur benim 3. Sezeryanim cok rahat gectigi icin oyle olacak diyorum..
Smbemdy Anne1214 acikcasi benim.korkum daha cok doguma kadar olan surecte bir sikinti cikarsa yapisiklik esin dogum kanalini kapatmasi falan gibi..
Smbemdy Anne1214 bunlar daha cok olabikir seyler sonucta sezeryan ameliyati olduk cok sukur suanlik bir sikintim yok bebegin esinin durdugu yer rahim.agzi uzunlugum falan gayet iyi .. sende kotu ihtimalleri dusunup strese sokma ke dini elinden birsey gelmez sonucta olunlu dusun ki anin tadini cikar bebegini de strese sokma..
Merve034 Burada full sezaryen olanlar varken sorayım 6 Aralık ta oldum, dikislerim cuma günü alındı ne zmaan tahmini normale dönerim. Yani yatıp kalkarken zorlanmadan yapabilirim? Koltuğa yan oturabilirim? Yada bacağımı koltuğa yukari alabilirim 🥺
Melamial Merve034 ben de 3 aralıkta oldum. Her türlü hareketi yapabiliyorum. Sadece zıplayamıyorum ve koşamıyorum diyim hatta. Dikişim ayağa kalktığımda kendimi hatırlatıyor ama zorlu değil. İyileştim her işi yapıyorum diyenlere %100 inanmayın. Herkes benim gibi sınırları zorluyor mecburiyetten. Düzelmeye mecburuz çünkü😄 İlk günden itibaren yürümek için kendimi zorladım. İkinci günden itibaren tuvalete kendim gitmeye zorladım sık sıkta gittim. Kendim emzirdim yerine koydum dikiş patlıycak gibi hissettirse de. Size tavsiyem hep sınırları zorlayın. Dikiş şimdiye iyi olmuştur. Sık hareket edin. Bi de şunu bana kimse söylememişti ikinci doğumda farkettim. İdrar torbası sık doluyor ve dikişe baskı yapıyor. Sık sık idrara çıkın.
Merve034 Melamial Allah razı olsun sizden gerçekten💐💐💐 iç dikislere bisey olmaz ama dimi onlara bisey olursa pekii
Serrabade Melamial Aşkım saçmalama ne 4 dü ben yarın 2. Sezeryanımı olucam Allah nasip ederse. Kızım iki yaşında. Başka bir bayandan bahsettim ben
Smbemdy Melamial benim cocuklarim uyum sagladilar yapiyla alakali olabilir. Birde bizim.evde sadece bende degil cocuklarin sorumluluğu ilk dogduklarindan itibaren babaya birakip islerimi halletmeye ciktim mama ve meme ile beslendiler. Sadece bana bagimli olmadilar hicbir zaman bunun cok etkisi oldugunu dusunuyorum.
Melamial Merve034 zorlanma hareketlerini yapma ama gün içerisinde yaptığın her şeyi yapabilirsin çünkü şu ana kadar iç dikişlerinin durumu iyi olması lazım. Ne kadar çok kan akışı sağlarsan o kadar hızlı kaynar🙌🏻
Anne1214 Kardeş kıskançlığıda çok önemli tabi ama çocuktan çocuğa değişiyor bence benimkiler uyum sağladı mesela ben doğumdan çok korkuyorum 4.sezeryan nasıl geçicek bi sıkıntım olucakmı evime döne bilicek miyim falan sabah uyanmamdan gece yatana kadar aklımda bu düşünceler ve psikolojimi etkilemeye baslıyo ansızın ağlamalara başlıyorum falan 😭😭😭
Anne1214 Ve bu sezeryanı genel anesteziyle yapmak istiyorum belden yaptırdığım iğneler perişan etti beni
Melamial Smbemdy bizde bi seviyor bi vuruyor delirmek üzereyim. Sürekli ağlıyorum üstüne sütümün tazyiği 7.günde gitti. Kesilmez inşallah bu ikinci bebeğim.
Smbemdy Melamial acaba hattada birkac gun yarim gun krese falan gondersen .. sikdi oda bocaliyor dogal olarak her çocuk bir olmuyor ..