Hasret72 Gece oldu diyelim doktorum o saate gelir mi? Medipol e kontrol deyim . Doktora sormayı unuttum. Aklıma takıldı.
tatlibebegim_ Hasret72 ben o hastanede değil ama üniversite hastanesinde doğum yaptım doktorum ayrıyetten geldiği için 10 bin aldı nisan ayında
Aslaninannesi_ Hasret72 Canım mesai dışında gelirse ek para talep ediyorlarmış onun dışında nöbetçi ebeler doktorlar var onlar doğurtuyor
seymayalcin Medipole giden biri olarak evet geliyorlar ekstra ücret almadan normalde önceden ekstra ücret ile geliyorlardı
Hasret72 Aslaninannesi_ içimde üste kaldı aradım hastaneyi sordum . Alınmıyor dedi. Talep edersiniz gelir tabi ki dediler
Aslaninannesi_ Hasret72 aynen hastaneden direk bilgi alırsın Bahçelievler medipol mü bu arada doğum fiyatı aldınız mı merak ettim
Hasret72 Aslaninannesi_ Evet bahçelievler medipol nerden anladınız:) Normal 25 dedi zorunlu sezeryan 35 kendi istediğinle sezeryan 47 bin Tabi ocaktan sonra benim doğum fiyatlar güncellenecekmiş;)
Aslaninannesi_ Hasret72 bende medipol megaya gidiyorum ordan anladım canım 😀 iki hastane arasında bile baya fark varmış ya
Hasret72 Aslaninannesi_ mega da hangi doktora gidiyorsunuz? Önce orayı düşündüm. Ama hem çok pahalı idi birde şuan gideceğim doktoru çok öneren oldu tavsiye edenler.
Aslaninannesi_ Hasret72 Sema hanıma gidiyorum genel anlamda memnunum yat kalk yapmıyor yarım saat sürüyor renkli çıktı veriyor sezaryen 54.000 ile 72.000 arası vajinal doğum 30.000 ile 54.000 arası dediler net bir fiyat yok tabi zam da gelecek . Siz nejla hanımamı asiye hanımamı gidiyorsunuz ikisi çok öneriliyor
Hasret72 Aslaninannesi_ Asiye hanıma gidecem Gecen ay medipol e gittim asiye çok yoğundu doluydu sancım vardı dayanamadım ağrıdan başka doktora gittim Bana da asiye hanımı çok önerdiler asiye gidecem salı günü. Bundan sonra takibimi ona yapacam inşallah
Elifsn Aslaninannesi_ merhaba dün aradığımda normal doğum 22.000 demişlerdi nasıl 30.000 dediler size ki 😳 birde tabi zam gelecek