Glr_grz Hanımlar yumurtlama takibi yapıyorum kaç aydır olmadı. 3 yaşında oğlum var çok şükür diyorum ikinciyi istiyoruz olmuyor. Oğlum doğduktan sonra hiç korunmadım ama yinede olmadı doktora gittim bir sorun olmadığını söyledi. Sizler neler yapıyorsunuz.
orkidemm_ Glr_grz benim de bat 17,18 civarı normal de erkenden kahve leke gelirdi ama bugün yok daha belki yarın diğer gün olur
yusracim Glr_grz bat 17 benimde yumurtlamadan beri kaşık ağrısı var hafif bel ağrısı kabızlık çekiyorum bir de 1 haftadır da aşırı göğüs ağrısı ve şişme var damarlar belirginleşmiş o derece uçların yanında da beyaz noktalar çıkmış 3 gün önce test yaptım negatif çıktı bir de çarşamba hünü yapmayı düşünüyorum umarım pozitife döner
travmagul Instagram’da C-LİFE diye bir macun var önce Allah’ın izni ile sonra macun sayesinde hamile kaldım bakıp araştırmanızı öneririm
Busraaaakkk Benimde bat 17-18 bende de çok minik kahverengilik var bel ağrısı kaşık ağrısı da var, benimde olmadı galiba
anneyim_33 leyl25 benim de bat 19 bugün sabah açık pembe renginde peçete lekelendi sonra yoğunlaştı kanama yerleşme sanmıştım ama regl oldum galiba Hiç bu kadar erken de gelmezdi
Busraaaakkk Kızlar bu ay resmen regl dışında her belirtiyi yaşadım regl olursam bi sonraki ay bu belirtileri ciddiye almıcam 😁