Mavikizkaracocuk 13 haftalık gebeyim sürekli ama sürekli gerinme ihtiyacı duyuyorum abartmadan geriniyorum ama merak ettiğim neden bu kadar ihtiyacı duyduğum? Doktora sormayi unuttum sizde aynı mısınız
Berrakk39999 Mavikizkaracocuk ben gece uyurken de çok geriliyorum sürekli gerilirken uyanıyorum umarım bi zararı yoktur
aybikannesi Mavikizkaracocuk 29 haftalık gebeyim bende şunu söyleyebilirim ilerleyen zamanlarda daha çok yapmak istiyo insan. Ama istediğim gibi yapamıyorum çünkü bebek büyüdüğü için hem rahat edemiyorum hem korkuyorum doğumdan sonra resmen hayalim yani bu sırt üstü yatıp gerinmek 😂
2minnakannesi0 Mavikizkaracocuk ilk gebeligim de korkumdan yapmadım ama simdi 2. De abartmadan geriniyorum belim rahatliyor en azından haftanız büyüdükçe daha çok yapmak isteyeceksiniz
Zelihapekr O haftalarda ben de öyleydim. Korkuyodum hatta gerinmekten. Ama çok iyi geliyodu. Nedenini bilmiyorum. Gece vücut tutulup uyuşuyo belki de
Mavikizkaracocuk Zelihapekr ama otururken hatta ayakta bile hep bir gerinme kütletme isteği garip yani :)
Mavikizkaracocuk Berrakk39999 doktoruma sordum plates yapacak kadar gerinme dozunda gerinmen sorun değil dedi
Yuuki Berrakk39999 Aynı sizin gibiyim normalde böyle olmazdim ilk gebeligimde de olmadı urkuyorum bir yandan bu durumdan
Mavikizkaracocuk aybikannesi hadi yaa acaba magnezyum falan eksik olabilir mi diye düşündüm bende çünkü aşırı keyif alıyorum gerinirken :)
Bluebey Bende cok korkuyodum ama sabahlari alismisim uyanirken geriniyorum 35 haftalik olduk cok sukur 🥰