Tıbbi herhangi bir engeliniz yoksa tariflerden ziyade size önerebileceğim en etkili yöntem tutkuyla sevişmenizdir. Çocuk olsun, çocuğum olmuyor herkes soruyor gibi endişelerle doldurduğunuzda zihninizi vücudunuz strese girer ve hamile kalmanız daha da zorlaşır. Yumurtlama takipleri çeşitli ilaç kullanımları gibi süreçler de zihnen sizi yorcaktır. Duru bir zihin ile bu kutsal yolculuğa çıkmanın mühim olduğunu düşünüyorum. Dr Ayşe Duman hocanın YouTube videolarını takip ediyordum tavsiye ederim . öncesinde hamile kalayım diye ben de yumurtlama takibi, folik asit kullanımı gibi çeşitli yollar denedim neredeyse 10 ay hep takip ettim bi sonuç alamadım. Eşimle 10 gün kadar ayrı kaldık döndüğünde aklımda ne çocuk ne de başka bir şey vardı , birbirimizi özlemiştik çokça ve hemen o ay hamile kaldığımı öğrendim. Yani diyeceğim o ki stresten , düşüncelerden zihninizi arındırın Rabbim nasip edecekse oluyor zaten bu da teslimiyet demek işte. Evlat bize verilen bir emanet bu bize imtihan da olabilir hayatımızı karartan, hayatımızı aydınlatacak bi şey de. Hayırlı olanı istemek gerek her zaman 🌸 Rabbim size de en hayırlı olanı nasip etsin ✨️