Balbebek012 Evet varsa şöyle sevdiğiniz farklı gğzel bir yemek lütfen tarif verin karnabahar çok severim klasiklerden çıkmak istiyorum artık 🫣🫣🫣
Pinarkorkmazer Balbebek012 geçen biri köfteyle sulu yemek tarzı bir şey yaptı sosyal medyada gördüm ama hiç denemedim 😂
Balbebek012 Pinarkorkmazer bebiş detay verseydin ya 😅😅 karnabaharı hoop diye içine mi atacağım şimdi ben ne yapacağım 🤣
Balbebek012 tatlibebegim_ evet çok güzel oluyor 😋😋 karnabahar pizza karnabaha kısırını filan da denedim ama böyle değişik şeyler duyuyorum farklı bir şeyler gğzel olur diye düşündüm ya 🥰
Pinarkorkmazer Balbebek012 😂😂😂 patatesli sulu köfte yapılıyor ya salçalı onun aynısını yapmıştı 😂😂 karnabaharı küçük küçük ayırmıştı soğan kavur salça ekle havuçları da biraz sotele sonra karnabahar köfte ekle tamam işte 😂😂😂 istediğin başka sebzeleri de ekleyebilirsin ama bence gerek yok
[silindi] @Balbebek012 kuzum minik köfteler yap onları rengi dönene kadar sotele, yarım havuç yarım kuru soğan doğra onları da köfteler rengi dönünce at içine 1 diş sarımsak doğra at içine sonra salça baharatlar vs işte. Çok lezzetli oldu
[silindi] [silindi] karnabaharı yazmayı unutmuşum sen koymayı unutma 🤣🤣 en son karnabahar, üstünü geçecek kadar su. Missss
Kubra_811 Önce biraz haşlayın.soğuyunca yumurta tuz ve çok az un la süt karışımıma bulayıp kızartın.Üstüne sarkmsaklı yoğurt mis gibi oluyo