Rumuzsuz eminegizem bende yakından görmüyorum uzak bakınca görüyorum hatta eşim de gördüm dedi ondan size sormak istedim 🫣
Rumuzsuz Nisaylvc benim tüp bebek aşamasında durdukça belirgin oluyordu tekra yapıyordum yok çıkıyordu. Hatta Müge anlı ile Sinan gibi olmuştum “var yok var yok var diyorum yok diyorum anlamıyor musun” modunda geçti iki gün 😂 yokmuş en sonunda ama 🥲
Rumuzsuz 07070707 kör ışıkta ayrı gün ışığında ayrı flaşla ayrı kontrast değiştirip ayrı bakıyorum 😂😂😂😂
Rumuzsuz 07070707 ay bu da adam gibi çift çizgi vermeyince palyaçoya çeviriyor insanı biz ne yapalım 😂
07070707 Rumuzsuz valla rezil etti bizi gösteriyorsa göstersin artık testten zengin ettim memleketi zaten 😂
07070707 Akseec geçen kendi kendime dedim bi çizeyimde kendimi sevindireyim pozitif görmeye görmeye artık ruhum bunaldı😂
Rumuzsuz Akseec ben onu çatlatma iğnesinden sonra yaptım yaşandı pozitifi görüş bakayım nasıl bi his diye. Bence delirme seviyemiz benzer 😂
Akseec 07070707 sen bi de bana sor kacak gocek test alip kapilarda kargo bekliyorum kocam gormesin diye😂😂😂😂
Zeh- Rumuzsuz benim de böyle olduğunda kan testim negatif çıkıyordu kuruma çizgisi galiba benide yanılttı hep böyle olunca
Rumuzsuz Zeh- bu kuruma değildir diye düşünüyorum çünkü üç beş dk içinde hafif karartı oldu. Şimdi az daha belirgin net olmasada ama bu kesin kuruma 🥹