Denizgumuskaya KizlAr bugün kontrolüm vardı normal muayne doktorum dedi bebek daha dönmemis suyu çok dedi bu engel mi Doğum pozisyonuna donmesi icin valla sormayı da unuttum bide sorun olmaz insallah çok su olduğu icin 30+3 oldk daha var döner fln ama ya donmez se 🤔🙁
Yalinn8 Denizgumuskaya suyumuz normal biz de 32 yiz henuz donmedii, döner ilerleyen zamanlarda da dönebilir diyorlar, bi umut bekliyorum normal dogum isteyen biri olarakk
Ozdemiryksl Denizgumuskaya 36da yeni döndü canım. Dert etme. Su azlığı ve fazlalığı dönmeme nedenlerindenmiş ama benim de suyum biraz fazla. Dert etme döner inşallah
crazygirl Denizgumuskaya şu fazlalığı şekerde oluyormuş bana da şu fazla dedi açlık tokluk şeker testi yaptım sekerim cikti
Denizgumuskaya Yalinn8 valla ben normalden de korkuyorum ama kesilmekten iyidir heralde 🤭 insallah bizim de senin de döner cnm ya valla stres oluyorum donmycek diye yengemi de dönmediği icin sezaryen almışlardı acayip korku basiyi düşüncuktce
Yalinn8 Denizgumuskaya insallah yaa ben de stres oluyorum yavastan😕 yaa tabi o anki kosullar neyi gerektirirse oyle olsun dogum ama gonlumden normal geciyorr