Mini_baby Kimbilirden ben hiç birini uyumlu bulmadım isimler birbirine yakışmalı bence yada tek isim koyun
Kimbilirden Efe’ler yaramaz diyorlar, Aren’e yabancı ismi gibi, Uras: sizin oğlanın “Z” mi “S” mi yorumları geliyor çocuk doğdu doğcak kaldık öyle
Semanurr0 Kimbilirden Büyüklerin isimleri koyulunca gerçekten söylenmiyor yahu 🙈 ama koyulunca da söylensin istiyorlar bizde babaanesinin adını koyduk ama tek isim kullanılıyor 🤷 iism konusuna gelince bence Uras daha hoş bir isim sağlıkla gelsin 🌸😊
Smr35 Kimbilirden bende pek uyumlu bulmadım tabi önemlı olan sizin isteğiniz🌸kerem, mert, uras, umut isimlerde çok güzel
Angel_07 Kimbilirden ben ikili isim sevmiyorum tek isim tercihim herkes farklı bir isimle çağrıyır uğraş konusunda haklısın orijinali z ile ama söylenirken s oluyor fln vazgeçtik
Angel_07 Kimbilirden aynen size katılıyorummm Efe kardeşimdi çok yaramazdı🙈 Uraz orijinali z ama söylenirken uğraş oluyor vazgeçtik aren yabancı gbi bizde Barlas 💙 karar verdik
Kimbilirden Nursahergun haklısınız emin efe uyumlu. Gerçi emin’i kullanmıcaz sadece “efe” olarak düşündüğümde mantıklı mı orada kaldım
Asyamomy27 Emin başta değilde sonda olsa daha iyi olucak yiğit emin, yağız emin ,yavuz emin,selim emin , favorim Yagiz Emin 🩶🩶🩶