Migrenligebe Daha once safra kesesinden ameliyat olan var mi? Kasintidan doktora gittim, karaciger enzimlerim yuksek cikmis. Safranda tas varsa yapabilir dedi ve saframda 13mm tas var. Ameliyat gerekir mi sizce? Carsamba gunu ultrason sonucumu degerlendirecek doktor o yuzden size bi danisayim dedim 🙄
Seyyyma7 Migrenligebe canım kaşıntın ne tarzdı? Benim de böyle bacaklarım kaşınıyor çok tatlı kaşınıyo böyle yırtasım geliyo kaşıyarak😂 Ama her zaman değil ara sıra tutuyor. Randevuma daha var gittiğim Zaman soracağım çok kaşıntım olmadığı için şimdilik önemsemiyorum.
Migrenligebe Seyyyma7 benim birden basladi, ozellikle geceleri tutuyo. Ayaklarimda kabarciklar olustu biraz 🤭 butun vucudumda ksinti var ama daha cok el, ayak, bacak ve kollarimda 🙄 dediginiz gibi tatli tatli kasiniyo sonra yirtasim geliyo 🤭
Nezahatozen benim safram da çamur varmış bende hamileliğimde öğrendim taşa çevirdiğinde eğer çok agrım olursa doktor doğumdan sonra yapacağını söyledi
Migrenligebe Nezahatozen insallah bana da oyle der, 3 hafta once apandistimi aldilar zaten, bi daha hamile halimle ameliyat olmak istemiyorum 🙄
Seyyyma7 Migrenligebe Ay korktum şimdi benim de geceleri ama sadece bacaklarımda. Bende ağda yaptırmıştım tüyler çıkmaya başladı o yüzden kaşınıyor sanıyordum 😔 Hemen mi gitsem ne yapsam
Migrenligebe Seyyyma7 gidin tabii, kan tahliliyle cikiyo cok bi proseduru yok, iciniz rahatlar en azindan.