Kızım judo sporuna gidiyor ve sert bir spor. Kızımda bu sporda başarılı bir öğrenci.Dün antreman sırasında yanlışlıkla arkadaşının yüzünü çizmiş bu olağan bir durum zaten kolu kırılan bile oluyor. Neyse kızın yüzü çizildi diye diğer kızlar kızımın üzerine yürümüş. Daha sonra sira sıra birbirlerini atarken kızma sira gelince bu olaydan sonra daha sert atmaya filan başlamışlar. Antreman çıkışı kızım beni görünce ağlamaya başladı. Olayi anlattı ve bunu yapanlarin içinde öğretmenin kızında var. Bende sinirlenerek öğretmene durumu anlattm digerleri gitmişti öğretmenin kızı kalmıştı. Öğretmen beni cikartip ikisini yüzlestirdi kızına kızdı. Bu sporun benim kızımın yaptığı gibi yapılması gerektiğini söyledi. İyi yaptığı için kızların Esinden korktuklari için dışladiklarini söyledi. Öğretmen farkında kendi kızınada bu yüzden kızdı. Ama kızım başarılı olmasina rağmen bu cocuklar yüzünden gitmek istemiyor tek kaldı cocuklar aralarina almiyor canlari aciyacak veya kızım o anki maçı alacak diye kızıma yaklasmiyolar. Ne yapmalıyım kızım kendini cok yalnız hissediyor öğretmene desem normal diyo nasıl bir çözüm bulabilirim