Ebru_ebru Yenianne6161 😂😂Ben su içemiyorum inanın bende gidiyorum sürekli 19+3 haftalığız. Su içsem sanırım hiç çıkamayacağım 😂😂
Aeell Yenianne6161 sabahtan bu saate kadar ne 10 u ne 20 mısı tuveletın azında otryrm şimdi valla kafayı yıycem anlı saatlerce tuvalete gtmıyrm
Guzelanne56 Yenianne6161 gece su ıcıp uyuyorum yarım saat sonra resmen doğum sancısı çekerek uyanıyorum öyle bı ağrı degıl baskı yapıyor ya suan sadece 4 saatlık uykudayım 2 kere de uyanmıştım o uykudan düşün
Balkan77 Yenianne6161 resmen tuvalette uyuyorum gece uykum hiç yok gündüz uyuyorum gibi işten fırsat bulursam tabi ki hepimizin psikoloji normal değil belki ama güzel günler göreceğiz çünkü biz anneyiz 🤣 diye avutuyorum
Yenianne6161 Ebru_ebru valla az önce ağladım sinirimden tam uykuya dalacağım pat bi vuruyor hadi bidaha iki damla icin 😃
Ebru_ebru Yenianne6161 zor gerçekten çok iyi anlıyorum sizi tuvaletle Knka olduk resmen yaa tuvalete çıkıyorum ya mide bulantısı sürekli döngüm 😂😂😂
Diloo54 Yenianne6161 ayyy sen bensin 😀😀 bende 37 ye giricem iki damla için koşarak gidiyorum sanki üç gün yapmamışım gibi sıkıştırıyor bir de bakarım iki damla😀😀🤦🏻♀️
Balkan77 Aysgl3456 ben gerçekten uyuyorum yani eşim kaç kere kaldırdı belli değil ☺️ gece uyumadığım için aksi ve sinirli oluyorum bu da hiç iyi olmuyor ☺️