dika İyi geceler anneler 31 haftalığım da 2 doz 24 saat arayla yaptım sonradan dayana bildiğim kadar dayandım 33 de tekrar sancım başladı ve bu sefer 12 saat arayla 4 doz vuruldum 2 sabah 2 gece şuan 33+6 oldum ve sırtım aşırı ağrıyor ve kalçama ağrı yapıyor kalkamıyorum kalksam da vajinamda bir baskı hissediyorum ama her hangi bir suyum veya nişan felan gelmedi doktroum zorunlu sezeryan olacaksın dedi bebeğim makat gelişi bebeğim içeride durmuyor doktroum her an doğum olabilir dedi bu yüzden günüm yok yani ve 2 gündür bu sanciyi çekiyorum dayana bildiğim kadar diyorum ama sizce bu doğum başlangıç sancısı mi yoksa iğnenin yaptığı etkimi
Momybaby1 dika merhaba geçmiş olsun ciğer geliştirici sonrası bebeğinizde hareketsizlik hissettinizmi kaç güne toparladı bende vuruldum 35. Haftamdayken 2 gündür hareket neredeyse yok
yrncgl Malesef o iğnenin yan etkisiyle ilgili bir bilgim yok siz en iyisi sabah kadın doğum acile gidin onlar daha iyi bilirler. Biz burda normal bir durum deriz ama belki normal değildir, en iyisi size o iğneleri yapan yere gidin çok geçmiş olsun🤍
dika yrncgl teşekkür ederim yarın devam ederse gidicem 34 olmayı bekliyordum doğum için bebeğim yaşam sınırına ulaşsın diye
yrncgl dika şikayetleriniz varken evde beklemenizde sizin için iyi olmayabilir, Allah korusun bir sıkıntı olsa bilemezsiniz. Çok şükür büyümüş zaten Allah korusun size bağışlasın, siz yarın bi kontrole gidin içiniz rahat etsin🤍
dika yrncgl aynen öyle yapayım sağolun ilk iğneyi yaptığımda böyle bir sorunla karşılaşmadım ama bu son yaptıklarından sonra ağrı var
yrncgl dika sizde sağolun belki iğnenin yan etkisidir birkaç doz olmuşsunuz çünkü ama yinede gidin baktırın rahatlayın, sağlıkla kavuşun inşallah😊
dika Momybaby1 ben 31 haftamda 2 doz vuruldum 24 saat arayla neredeyse 1 gün hissetmedim korktum acile gittim iğnenin yan etkisi olabilir dedi doktor baktı uyuyordu kaldırdı tekrar uyudu çok şükür düzeldi şimdi 33. Haftamda vuruldu 4 doz iki sabah iki gece bu iğneden sonra hareketsizlik olmadı bende bu sefer belki doz fazlalığından mi sancım olduğu için mi ama hareketini hissediyorum ve aşırı sancıdan yarın doktora gidicem her an dogura bilirim
Momybaby1 dika ohh içimi rahatlattınız teşekkür ediyorum, oy oyy sağlıkla hayırla gelsin miniğiniz kolay doğumlarınız olsun inşallah🤍🙏🏻