gecegunduz Kızlar 18 haftalık hamileyim yurt dışında yaşıyorum dr sadece folic asit vermişti ilk 3 ay kullandım ,şu anda ekstra bir şey kullanmıyorum sizce vitamin vs almalı mıyım dr vermiyor çünkü ve siz neler kullanıyorsunuz bu süreçte
dika gecegunduz kan ilacı veriyor d vitamini veriliyor bazı Doktorlar OMEGA3 balık yağlı felan şuan bunları kullanıyorum ben
plajterligi gecegunduz doktor kan tahlili yapıp ona göre vitamin desteği veriyor Türkiye’de, genel olarak kan ilacı d vitamini ve omega3 veriliyor, herkesin kullandığı doz farklı
Musilk-1 gecegunduz ben Almanya dayım doktor kontrole gittiginde zaten kan alıyordur birşeye ihtiyacın varsa verir ilk hamileliğimde vermedi ikincide verdi aynı doktora gittim
poyrazmom_ gecegunduz ilk 3 ay folik asit kullandım demir omega ve magnezyum kullanıyorum şuanda 23+3
gecegunduz dika Bunu instagramda bir fenomende gördüm henüz almadım ama alıp memnun olan var mıdır alsam mı diye kararsızım yaa
dika gecegunduz ben kullanmadığım için tavsiye edemem benim kullandığım farklı ama o fenomene güvenip inanıyorsanız kullanın ama ben birşey diyemem bu konuda sonuçta sağlık ve bebek var
gecegunduz dika haklısınız ama benim ablam kullanmıştı gayet memnun kalmıştı içerisinde bir çok vitamin var😬bakalımm İnşallah bende memnun kalırım
gecegunduz Musilk-1 kan tahlili yapıldı normal çıktı her şey folic asite devam etsem mi doğuma kadar ya bilemedim