huysuz__ Szhazal kordon mu bacağı mı burds nub çıkıntısını kapatmış canım kız gibi görünüyor ama yanlış da olabilir gördüğüm
Szhazal huysuz__ Herkes kız tahmin ediyor niyetimiz ondan yana tabi en başta sağlık herşeyden önemli ama doktorumuzda erkek tahmin etti çok ikilemdeyim
Minikask34 Bence kız gibi görünüyor hamileliğin başında miden tek mi bulanıyordu yoksa kusuyormuydun yani bulantı tek mi vardı 🥰🙂
TugceOrak Minikask34 bulantıyla kusmayla cinsiyetin alakası yok bilimsel olarak. 7. haftadan 12. haftanın sonuna kadar bulantıdan sürünmediğim gün olmadı ama cinsiyetimiz erkek
Minikask34 TugceOrak zaten bulantısı olupta kusması olmayanınki erkek derdii bi tecrübeli ebe ama işte eski toprak bendede öyle olmuştu şuan erkek ondan dolayı söyledim çoğunluk öyle diye sizinki farklı olabilir 🤔
Aslaninannesi_ TugceOrak bende aynı doğru bu canım 12.haftaya kadar kustum 5 kilo verdim cinsiyet erkek 💙
Minikask34 Tubsav bebek sağ taraftaysa yada sağ tarafta kelebek gibi hissediyorsanız kızdır sol tarafta hissediyorsanız erkektir benimkide öyleydi tahminim doğru çıktı içinizden hangisi daha ağır basıyorsa odur 😀🥰😍
huysuz__ Szhazal doktorun dediği doğrudur annesi, bu resimde nubu anlaşılmıyo ☺️ sağlıkla gelsin yeter ki🤍
Szhazal Hande4545 Bence de öyle gibi doktorumuz erkek tahmin ettiğinde söylemişti tahminler yanıltabilir diye erkek tahmin ettiğimiz kız, kız tahmin ettiğimiz erkek çıkabiliyor demişti