metemom_ böyle umut dolu yorumları okuyunca çok aşırı mutlu oluyorum sanki kendi gebelik haberimi öğrenmişcesine 🌸🥹🤲🏻Rabbim evladınızı size bağışlasın amin🤲🏻sağlıkla sıhhatle vaktinde kucağınızda olsun 🌸🤲🏻umarım bir gün bizde tam tedavi olacakken böyle müjdeli haberi alırız. Aslında bütün tedavi yöntemine hazırım aşılama,tüp bebek tedavisi ama olumsuz sonuç görmeye artık hazır değilim fazlasıyla yorgun hissediyorum bu konuda kendimi kafaya takmıyorum eskiden neredeyse regli olsam bile test yapardım obsesif gibi artık ondan vazgeçtim arada bir nabız yoklamak adına 3 ay da tek seferlik yapayım belki bir umuttur diyorum ama bunu derken içimde korkudan başka birşey oluşmuyor ne heyecan ne olumlu düşünceler yani testi denemeye yeltendiğimde bile “zaten negatif çıkacak neden yapıyorsun diyorum kendime”sonra zaten beklediğin sonuçtu diyorum.diyorlar meşgul olacağın şeylerle ilgilen düşünme zaten yapmış olduğum bir çok aktivite var meditasyon,yoga,spor,yürüyüş, kitap okuma düşünmemek için beyinimin her gün neredeyse yıkanması gerektiğini düşünüyorum 😊😅