Asli54 _tugcee inşaAllah sağlıkla alırsın yavrunu evet zor bir sürec olucak ama 3 sene sonra rahat edersin ikisi birlikte büyür. Eskiler sanki 3 5 yıl beklemiş mi bizler cıkardık o kuralları herkesin yavrusuda öyle yada böyle büyümüş cok takılma bence Allah verdiyse vardır sebebi
DuyguOzel _tugcee öncelikle hayırlı uğurlu olsun. Rabbim size bir çocuk daha emanet etmek istemiş deme ki. Bir de ilk doğumunuz vajinal miydi sezeryan mıydı?
_tugcee DuyguOzel Sezeryandı. Salı günü yine aynı doktoruma gidicem bakalım o gidişatla ilgili neler söyleyecek herşeyin hayırlısı😑🤷🏻♀️ Bu arada çok teşekkür ederimm💗
1993kubra _tugcee maşallah senin yerinden olmak isteyen ne kadar çok kadın var rabbim isteyen herkese nasip etsin ♥️🙏
_tugcee 1993kubra Gerçekten de öyle arkadaşım 5 senedir evli ve 5 senedir çocuğu olmuyor onca tüp bebeğe rağmen😑 rabbim olmayanlara da nasipp etsin inşallah tek duam🤲🏻💗
Mmihtiban _tugcee canım ben daha 1.doğurmadım ama bende 2.yi 1 sene içinde tekrar hamile kalmak istiyorum şahsen bunun sebebi de rabbim nasip ederse 4 çocuk yapmak istiyorum kariyerime 2 yıllara vermişken 2 çocuğu aradan çıkartmak
Asilzedemom _tugcee korunma olmazsa kalıyor malesef bende taviz vermedim kaçamak olunca ertesi günü hapını asla atlamadim ama iğne oldum güvendim iğneye kaldı bileydim iğneye bile guvenmezdim o derece yapacak bişey yok nasip ama ben Allah affetsin oğlum 16 aylıkken kaldım aldırdım 3 haftalikti bakamam yazık olacaktı çocuğa ama bunu 7 haftalikti öğrendiğimde kalbi atiyor rabbim can vermiş olunca kabullenmek zorunda kaldım
_tugcee Asilzedemom Ayy tabi en iyisini bi anne olarak siz bilirsiniz de aldırmak bana o kadar ters ve uzakki yani buda benim düşüncem saygı duyuyorum size de ama rabbim verdiyse vardır bi sebebi hikmeti rızkı ya. Onun layık gördüğüne ben kıyamam ki🥺yani o fikir aklıma bile gelmeden kabullendim en azından beraber büyürler dedim artık ne diyim haklısınız geri çekilme de güvenli bi yöntem değil aynen👍🏻
Asilzedemom _tugcee tabiki ama benim oğlumun sağlık sorunları ile baş ederken olmazdı aksadamazdim oğlumu çünkü eşim asla yardımcı olmuyordu olmadida simdi de hamileyim ama ultrason a gitmesi lazım oğlumun 1 ay gecikti 2 ayda bir oluyor göz muayenesi 6 ayda bir ve 9. Aya geldi otobüse binemedigim oğlumu aksatiyorum şuan bile o zaman olsa daha kötü olurdu ama sağlıklı olsa oğlum düşünmezdim herkes çektiğini bilir ama dogurucam dedikten sonra da yakinmamak lazım kalbi atarken öğrendim tekrar kariyerimi yarıda kesio bir yola giriyorum ama mesela bu dogumumda tuplerimi bagkaticam bakamicam çocuğu doğurmak istemiyorum yani birde ogluma verdigim ilgi alaka eğitimi ikinciye vermicem onunda farkındayım abisi kadar şanslı olamicak ama elimden geleni de yapicam onun içinde ama yinede ikisininde hakkını yemiş gibi hissediyorum
Ddm28 Haftadan merhabalar 😃 kızım prematüre bir bebek şu anda 1 yaşında gebeliğimi öğrendiğimde kızım doğduğu tarihe göre 7 aylık düzeltilmiş yaşı 5 aylıktı öğrendiğimde şok oldum gerçekten bide prematüre olduğu için doktor kontrolleri vs vardı ve hep şehir dışındaki hastaneye gidiyorduk eşimle o dönem büyük sıkıntılar yaşıyorduk hatta boşanma sürecini başlatacaktık ama kıyamadım hem de kızıma arkadaş gelecek düşüncesi ile kabullendim durumu yeri geldi hamilelik dönemimde zorlandım kayınvalidem şehir dışına gitmişti annem vefat etti ee kızım hareketli bir bebek zaman zaman çok sıkıntılar oldu gerçekten ama bebek hareketlerini hissettiğimde gerçekten 2. Kez anne olacağım dank etti kızımı kardeşine alıştırmaya başladım hatta şimdi ne zaman beni uzanmış görse gelip karnımı açıp karnımı seviyor kardeşinin adı Eylül olacak sürekli ona Eylül diye seslenip duruyor şu anlık durum böyle evet yeri gelecek zorlanacağım ama kızım kardeşi ile daha mutlu büyüyecek şimdiden bir heyecan sardı bakalım nasıl olacak ☺️☺️ sağlıcakla kucağınıza alın inşallah hiç kendinizi strese sokmayın 🌸
_tugcee Ddm28 Yaa canım benimm Rabbim sağlıkla doğurmayı büyütmeyi nasip etsin sizlere de🙏🏻Bizde iki aynı kaderi paylaşan anneler oluyoruz o zaman🥰valla yeri geliyor çevrem olsun kendim olim ara ara stres ediyorum nasıl olur zorlanır mıyım ikisine birden yetebilir miyim diye ama rabbim o sabrı gücü verecektir inşallah buna inanıyorum hep.. Eşim benden daha sevinçli daha mutlu oldu valla bu habere ne yalan söyleyim hep hayalimde ikisi beraber büyüsün aralarında 1 yaş olsun derdi duası da kabul oldu🤷🏻♀️🥰bakalım hayırlısıyla gelsinler inşallah.. Size sorum şu olacak ilki sezeryan mıydı peki doğumunuzun?
_tugcee Asilzedemom Öyle hissetmeyin eminim ki çok fedakar bi annesinizdir sizde ve dediğim gibi hayatınızla ilgili bişeyleri en iyi siz bilirsiniz elbette❤️🙏🏻Rabbim güç ve kolaylık versin inşallah🥰🫶🏻 Herkes kendi hikayesinde haklı neticede
Asilzedemom _tugcee çok teşekkür ederim sizede şimdiden rabbim güç kuvvet versin ikitane büyütmek bir yönden iyi olur ailenizde yaninidasa yardımcı olur yıllar hemen geçer sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim
Merve-99 _tugcee biraz uykusuz zamanlarin evine yetisememe gibi sikintilarin olacak onlar da önemli değil evlatların iyi olsun gerisi halledilir
Zehra0k _tugcee öncelikle hayırlı oldun moralinizi bozmayın belkide iyi kide oldu diyeceksiniz, beraber büyüyecekler belki de sizi zorlayacak ama rabbim sabrını gücünü veriyor elbet, kaç aylık oldunuz kese göründü mü🌸☺️