GezenTavuk_2 EsoMom_ beta HCG 0′lanmış canım norma bu bu değer de kalması önemli değil benim de kürtaj sonrası değerim 2.0 dı doktorum 5 ve üzeri ise sıkıntı altı ise korkma demişti ve benim hep böyledir hiç 1 veyahut 0 lı bir değerim olmadı
GezenTavuk_2 EsoMom_ yok kuzum korkma HCG değerin normale düşmüş rabbim inşallah hayırlısını nasip etsin tekrardan🥰
EsoMom_ GezenTavuk_2 iki ay once geçirdim hatta 3. Ayım ve bu ay çatlatma iğnesi oldum test yaptığım da 2.0 cıktı yine bu sefer belki vardır diye umutlandım biraz üzüyor işte 0 lanması daha iyi en azından
GezenTavuk_2 EsoMom_ aşko HCG değeri her insanda 0 değildir kimisinde hep 1 kimisinde 2 sekilnde görülür 5 ve üzeri değilse zaten gebelik imkansız oluyor 🥰
EsoMom_ GezenTavuk_2 evet orası öyle oluyor ama deger 2.0 çıkıp hamile olan insanlar var ondan biraz umutlandım erken yaptım adetimi beklemedim ondan biraz canım 😇
GezenTavuk_2 EsoMom_ evet anlıyorum bebem seni inşallah nasip olur 2 dediğin ve dediğim gibi normal çok nadir yükselme gören bir sayı Allah hayırlısını versin sana inşallah 🥰