Firdevs_99 Delihatunnn doğrudur bizim de teyzemizin gelinine yapmıştık önce suya koydular okuyup sonra dogum sancısını başladığın da doğum a gittiğin de okunması gerekenler okumuşlar normal doğumda daha kolay açılması olmuş doğum u rahatmış bende çok inanıyorum maneviyatını inşallah olur olmazsa da nasip.degilmis
Delihatunnn Firdevs_99 meryem ana otu ise yaramadi galiba ama dogurdu arkadas diyorum hemde normal dogum yapti bugun
lili19 @Delihatunnn bence cok faydası var Acılma cok hızlı oldu hiç sudan cıkartmadı annem benimkide evde öyle kaldı eşim cıkarttı hastaneden gitikten sonra
Delihatunnn lili19 bilmiyorum cicegim ise yaradiysa da baya gec yaradi yani koyali cok oldu ya ondan demistim
lili19 @Delihatunnn asıl dığum sancı geldiğinde koyulması gerekli daha iyi bnd doğum sancı olmadığı halde koydum
Summmmyy lili19 ayy çok sevindim ben de tüm gün öyle olsun diye uğraştım ama nasip olmadı sana olmuş ne güzel rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah gerçekten buradaki herkes çok destek oldu sende başardın hayırlı olsun
Summmmyy Delihatunnn cidden tebrik ediyorum Allah sizden razı olsun en azından bir kişiye ulaştınız keşke bana da kısmet olmuş olsaydı olsun vardır rabbimin bir bildiği darısı diğer doğumlarımıza inşallah
lili19 @Summmmyy suni sancısız oldu 4 cm ebe sıcak duşa gir dedi 40 dk bşy kdr orda durdum sonra plates topundaydım teşekur ederim güzel dileklerin için de❤️ suni sancıda saat 10 dan 1 buca kdr
Summmmyy lili19 yaa iyi bari sevindim bende kendi kendimi yiyordum acaba biraz daha beklesem açılma olmaz mıydı diye ama bana sabah 9 da takıldı akşam 7 ye kadar ve 1-2 cm de kaldı açılma onu da sanırım yani bence doktor kendisi açtı
Eliffyamann lili19 ssvd mi yaptınız 😍😍 en son açtığınız postu okumuştum bekliyordunuz doğumu, anlatacak mısınız nasil olduğunu, bende ssvd istiyorum dokturunuz destekleyen bir doktor muydu, birde suni sanci vermiyorlar diye biliyorum siz aldınız galiba